RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er helgens politinotiser

Sist oppdatert:
En uforsiktig festdeltaker i Telemark avfyrte en harpunlignende redningsline og sneiet en småbarnsfamilie. Se mer fra politiets helgelogg her.

Fyll, bråk, ordensforstyrrelser og vold har preget helgen rundt om i politidistriktene. Her er noen smakebiter fra politiets logger.

ASKER OG BÆRUM

Hvalstrand, klokka 23.30 lørdag:

Tre gutter i tenårene påtruffet ved Hvalstrand. Funnet av narkotika på to av dem. Mistanke om bruk av narkotika. Alle tre - som er fra Asker - overlatt til barnevernsvakt.

Vøyenenga, 02.30 søndag:

Bil stanset og kontrollert. Mann i 30-årene fra Hønefoss mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, bruk, kjøp og besittelse av narkotika. Anmeldt. Vedkommende blir satt i arrest i påvente av avhør og ransaking.

Nesøya, klokka 07.03:

Melding om innbrudd i bolig i Vesthellinga i løpet av natten. Uvedkommende har tatt seg inn i huset mens beboer sov. Det er borttatt verdigjenstander og en sort Audi S8 (07 modell) fra stedet. Kriminaltekniker er på stedet for åstedsundersøkelse.

Hvalstad, 09.32:

Melding om innbrudd i bolig i Jacob Neumannsvei i løpet av natten. Uvedkommende har tatt seg inn i huset mens beboer sov. Det er borttatt verdigjenstander og en rød VW Golf (1994 modell). Politiet er på stedet for åstedsundersøkelse.

TELEMARK

Herre, klokka 16.54 lørdag:

En festdeltaker i Bamble kommune i Telemark ble lørdag pågrepet etter at han skjøt med noe som lignet en harpun fra en båtplass på Herre. «Harpunen» gikk like over hodene på en mor og hennes to små barn før den boret seg inn i en plastbåt like ved.

Politiet kom til stedet og pågrep den mistenkte, som var beruset. Han innrømmet at han hadde skutt med det han selv kalte en redningsrakett. Han forklarte at han ikke hadde siktet i den retningen raketten ble avfyrt.

Ifølge politiet i Telemark var det snakk om en anordning med en redningsline som kan skytes ut med stor kraft.

BUSKERUD

Drammen, klokka 00.40 søndag:

Avsluttet hjemme-alene-fest.

Politiet avsluttet ungdomsfest i privat bolig på Konnerud i Drammen. Innkommet klage på musikkstøy, en såkalt hjemme-alene-fest.

Lier, klokka 02.55 søndag:

Påsatte småbranner.

Berusede ungdom har med stor sannsynlighet påsatt brann i en søppelsekk som igjen spredte seg til et tre i nærheten av et bolighus langs riksvei 23 på Gullhaug.

Brannene slukket av brannvesenet.

Drammen, klokka 02.30 søndag:

Ordensforstyrrelser i sentrum. To drammensmenn, cirka 20 år, innbrakt i åpenbart beruset tilstand. Skal ha vært i klammeri med en annen drammenser i 20- årene fra Nedre Storgate. Fornærmede i saken ønsket ikke å anmelde forholdet. De innbrakte blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og bøtelagt.

VESTFOLD

Jarlsberglinna, 09.00 lørdag:

Trafikkuhell. En 18 år gammel mann kjørte i grøfta da han ble skremt av en edderkopp i bilen, bilen fikk mindre skader.

Sandefjord, 21.15 lørdag:

Voldtekt. Politiet har iverksatt etterforskning etter at de har mottatt anmeldelse fra en kvinne i 20-årene fra Sandefjord. Kvinnen opplyste at hun var blitt voldtatt i Bugårdsparken lørdag kveld.

Forholdet skal ha skjedd mellom klokka 20.00-20.30. Gjerningspersonen blir beskrevet som mann i 30-årene, kraftig bygget, hadde måne med krans, iført dongeribukse, sort hettegenser og hvit T-skjorte. Var iført en sløyfe. Snakket nordlandsdialekt. To andre menn var også tilstede, ifølge fornærmede. De blir beskrevet som noe yngre. En av dem hadde briller.

Politiet i Vestfold er interessert i tips på telefon 02800/333 44400.

HEDMARK

Tynset, klokka 23.32 lørdag:

Melding om at en russ var blitt slått ned /skadet med flaske i Tynset sentrum. Han ble sendt til sykehuset, da skaden var så vidt alvorlig at han måtte sy flere sting. Gjerningsmannen er kjent og forholdet blir anmeldt.

Elverum, klokka 01.18 søndag:

Skadeverk. Noen russ blir anmeldt etter å ha utført skadeverk i rundkjøringen ved Kremmertorget. De hadde blant annet revet opp blomster.

Hamar, klokka 01.23 søndag:

Ordensforstyrrelse. Slåsskamp på Koigen, noe som resulterte i at en person ble kjørt til legevakta med kutt over øyet. Kjente gjerningsmenn.

Hamar, klokka 03.30 søndag:

Ordensforstyrrelse. En trekkspiller som sto på Stortorvet fikk i løpet av natten flere advarsler med beskjed om å avslutte spillingen. Dette ble ikke etterkommet, og det hele endte med at trekkspillet ble beslaglagt og vedkommende anmeldt for ordensforstyrrelse.

SUNNMØRE

Ålesund, klokka 02.13 søndag:

Ordensforstyrrelse. Melding om håndgemeng på Tueneset i forbindelse med russearrangementet. En uvedkommende som ikke hadde noe med arrangementet å gjøre hadde kommet i håndgemeng med deltakere på arrangementet. To personer fikk lettere skader og ville selv ta seg til legevakta. De uvedkommende ble pålagt å fjerne seg fra området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere