*Nettavisen* Nyheter.

Her er høstens mest romantiske historie

Vi ba leserne om å sende oss sine mest romantiske historier. Historien som blir belønnet med en tur til Paris kan du lese her.

03.11.04 12:49

Vinnehistorien fikk vi fra Kari Moe. Hun får dermed en tur til Paris, vi gratulerer. Historien hennes finner du under:

Det var en slik dag som du bare har lyst å dra dyna over hodet igjen og sove lenger. Jeg jobbet som stuepike på et stort hotell i Bergen og jobbet nesten livet av meg fra 0630 om morgenen. Høstbladene virvlet i luften og bussene gikk så sjelden fra hybelen jeg bodde på at jeg måtte sykle de 5 km til jobb, selv om det var svart som natten.

Det er IKKE gøy å sykle i høststormen kl.06.00 når andre ligger varmt og godt under dynen.

Ikke tjente jeg så mye penger heller og jobben var skikkelig tung !

Kjæresten min bodde i Oslo og vi fikk ikke sett hverandre så ofte, noe som var hjerteskjærende siden vi var unge og nyforelskede ! Vi hadde ikke så mange penger og kunne ikke dra så ofte på besøk til hverandre. Endelig var dagen over og jeg tråkket tungt hjemover i det kalde høstregnet.

Da jeg låste meg inn døren fikk jeg den store skjelven !!! Hele hybelen min badet i stearinlys, på bordet stod det en bukett svære røde og duggfriske roser og det var hvit duk på. Bordet var også dekket med høye glass og champagne.

Men det beste av alt var at min kjære hadde kastet seg på flyet til Bergen fordi han syntes jeg hørtes så molefonken ut. Nå ville han overraske meg.

Og det klarte han virkelig. For mens vi drakk champagne, gikk han ned på kne og fridde til meg og gav meg den vakreste ring jeg hadde sett !

Men det kom mer: Han hadde spart lenge og kjøpt tur til oss to en langhelg i Roma og vi skulle dra om 2 dager! Alt var klart og han hadde til og med skaffet meg fri fra jobben.

Så dagene i Roma ble de mest vidunderlige jeg noensinne har hatt. Så selv om Spansketrappen, Fontana Di Trevi og Colloseum var romantiske, så kan de ikke måle seg med min elskede på kne blant roser og stearinlys en kald høstdag i Bergen¿.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.