Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er hytte hyllevare

Hytte trailerhytte
Hytte trailerhytte Foto: Willerby Holliday Homes (Willerby Holliday Homes)
Har du tomt men mangler hytte til sommerferien? Denne får du tilkjørt.

Firmaet Norvac i Lyngdal tilbyr fiks ferdige hytter og kommer kjørende med hele hærligheten ferdigmontert klar til bruk.

Hyttene importeres fra England der Willerby Holliday Homes har bygget slike trailerhytter siden 1946.

Dette er små hytter/vogner på 50 til 90 kvadratmeter som kommer ferdige fra fabrikken og som rulles inn på tomta. Alt som trengs er et fundament å sette hytta på, og tilknytning til vann og kloakk hvis det er ønskelig.

Hyttene koster fra 500.000 til godt over millionen, og inneholder det meste du trenger.

- Før vi plasserer hyttene støper vi en platting som har samme grunnflate som hytta. Deretter setter vi hytta på søyler over, sier eier og salgssjef Norman Kvinlaug i Norvac til Nettavisen.

- Vi har noen hytter på lager som kan leveres omgående, men hvis vi ikke har modellen inne så er det seks ukers ventetid, sier han.

Denne hyttehistorien startet for to år siden da Norman Kvinlaug bestilte 50 slike hyttevogner til Lyngdal Campingpark. Dette er et «hytteområde» ved Lyngdal der folk kan kjøpe disse ferdighyttene. I alt skal det stå 140 slike selveierhytter i Lyngdal når prosjektet er ferdig.

Nå er 80 hytter er bestilt til et hyttefelt mellom Marnadal og Sogndalen i Vest-Agder. Disse store bestillingene gjør at den engelske produsenten kan tilpasse hyttene etter norske forhold.

- Dette er et helt unikt prosjekt for oss. Vi kjenner ingen i Europa som har gjort dette før. Tradisjonelt er campingvognplassene i Norge relativt små med lite plass til vogner som vi har.

- Takket være denne kontrakten der vi må tilpasse hyttene eller vognene våre etter norske forhold, kan vi få større innpass i det norske markedet, sier Willerbys internasjonale salgsdirektør Phil Todd til Farsunds Avis.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!