RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Idol-vinneren

Sist oppdatert:
Bookmakerne er skråsikre på hvem som vinner Idol i år. Se hvem som er deres favoritt.

(SIDE2): Etter å ha sett de samme tv-bildene som resten av det norske folk har bookmakerne valgt sine Idol-favoritter, og de er skråsikre på hvem som vinner.

50 Idol-deltakere står igjen, og selskapet Unibet har satt for andre år på rad satt odds på årets Idol-deltakere.

Les mer om de 50 utvalgte og se bilder av alle

Favorittene
- Semifinalen på fredag tror vi ikke blir spennende i det hele tatt, sier markedssjef i Unibet, Bjørnar Thomassen til Side2.no.

Thomassen og Unibet er trygge på at både David Bakke og Eva W Skram går videre fredag.

- Før heatet ble offentliggjort hadde vi plukket ut begge disse deltakerne som potensielle «topp 10»-kandidater, så her vil vi bli overrasket om noen av de andre åtte kandidatene smyger seg videre til finalen, sier Thomassen.

Se Idol på web-tv (abonnement)

Fra Premier League til Idol
Ifølge Bjørnar Thomassen er det de samme som setter odds på fotball og alpint som nå også rangerer Idol-favorittene. Det er ikke alltid like lett.

- Det er 50 stykker igjen i Idol, og halvparten av disse har nesten ikke vært vist frem på sendingene. Derfor blir det mye synsing, og vi tvinger ingen av våre ansatte til å sette odds på Idol, sier Thomassen til side2.

Når det settes odds på idrettsbegivenheter har man mye statistikk, skaderapporter og lignende å gå ut fra. Når Unibet setter odds på Idol-deltakerne har de kun sett Idol-sendingene som sendes på TV 2.

Hvem tror du går videre fredag? Si din mening her

Satte odds uten sangvalg
Da de satte odds på hvem som går videre fra fredagens direktesendte Idol-program hadde ikke Unibet fått opplyst hva deltakerne skulle synge.

- Vi satte oddsen direkte etter onsdagens Idol-sending og da hadde vi ikke denne informasjonen. Men på de neste rundene vil deltakernes sangvalg bli tatt med i beregningene, sier Thomassen til side2.no.

Populært spill
David Bakke har valgt «Right Here Waiting» med Richard Max, og det er et valg som overrasker Thomassen. Likevel har han stor tro på at David går videre. Som outsidere i fredagens Idol trekker han frem Andrea G. Brændvik og Sita Paryiar.

Idol er også god butikk for Unibet. Ifølge Thomassen ble de tatt på sengen av den store interessen i fjor, og det er en av årsakene til at de prøver på nytt igjen i år. Idol-delfinalene trekker omtrent like mange spillere som en god fotballkamp.

Bookmakernes favoritter til å vinne Idol
David Bakke
Tone D. Aaberge
Eva Skram
Haji Saleem
Lasse Uppman

Bookmakernes favoritter i fredagens program
David Bakke
Eva Skram
Andrea Brændvik
Thomas Seeberg
Felipe Munoz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere