RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Idol-vinnerne

Sist oppdatert:
Disse tre får snike i køen og synge for dommerne under lørdagens audition.

(SIDE2): TV 2 har arrangert en videokonkurranse på Play , hvor de som enten ikke fikk deltatt på auditions i de forskjellige byene eller de som ikke gikk videre fra auditions fikk en siste sjanse. De håpefulle kunne laste opp en video hvor de synger, og Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen fikk oppdraget med å velge ut de tre beste.

De tre heldige ble plukket ut blant mange hundre innsendte videoer, og får snike i køen og komme rett til lørdagens audition hvor de får vise seg frem foran dommerpanelet. Dermed slipper de pre-casting og å stå i kø på auditions som arrangeres onsdag, torsdag og fredag i Oslo.

LES ALT FRA ONSDAGENS IDOLRUNDE HER PÅ SIDE2!

En av de heldige som hadde sendt inn bidrag i videokonkurransen er Magne Fossum som bor i Drammen.

- Hæ? Hva mener du? Er det sant? Å, nå ble jeg glad, sier Magne Fossum da TV 2 ringer og forteller at han er invitert til å synge foran dommerne. Småbarnsfaren fra Drammen rakk så vidt å sende inn videosøknaden sin før fristen gikk ut, men fikk overveldende respons på sin versjon av The Moment You Sleep. Det førte til at han pekte seg ut som en av favorittene.

Les saken her:
Det siste Idol-håpet

- Jeg håpet i det lengste, men nå trodde jeg alt håp var ute, sier 34-åringen, som også sendte inn skriftlig søknad til årets Idol. Den førte til at han ble inivert på audition, men nå hopper han elegant over hele køen, og er garantert å få vise seg hva han kan foran dommerpanelet.

SE MAGNES VIDEO HER:

I tillegg ble også 25 år gamle Lena Kristine Gundersen fra Fredrikstad plukket ut. På sin auditionvideo sang hun Songbird av Eva Cassidy. Eva var også tidlig en av favorittene, og ble intervjuet av Side2.

Les saken her:
Årets Idol-vinner?

- Det var jo kjempe morsomt. Jeg gleder meg! jublet hun da hun fikk vite at hun var en av tre som ble plukket ut.

SE LENAS VIDEO HER:

Sistemann som får en gullbillett til lørdagens audition er 35 år gamle Robin Pettersen fra Narvik.

- Dæven, steike nu blei æ gla. Æ trudde toget hadde gått nu! Så utrolig artig, strålte han gjennom telefonen da han fikk beskjeden.

I sin Idol-søknad synger han Superman av gruppa Five 4 Fighting.

SE ROBINS VIDEO HER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere