RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er iPhone-killeren

iPhone får konkurranse. Se iPhone-killeren her.

Det knyttes store forventninger til Apples lenge etterlengtede iPhone, og før den i det hele tatt har kommet ut i butikkene ser det nå ut til at iPhone får seg en skarp utfordrer i smarttelefonen HTC Touch. I alle fall om vi skal tro den europeiske sjefen for HTC, Florian Seiche.

HTC viste frem Touch i London i går, og har store forventninger til den lille, stilige mobiltelefonen som ifølge selskapet har en innovativ og helt ny teknologi for trykkfølsom funksjonalitet.

Seiche tror HTC Touch vil gjøre interessen for smarttelefoner større, og at flere som hittil har brukt vanlige mobiltelefoner velger å bytte over til en smarttelefon som Touch.

TouchFLO-navigeringen gjør at du kan scrolle opp og ned på nettsider og dokumenter ved å dra fingeren over skjermen i ønsket retning. Mobilen skal også vite forskjell på om du tar på den med fingeren eller med en styluspenn.

Telefonen kjører på den etterhvert kjente plattformen Windows Mobile 6 Professional, og har både Outlook, Office, Windows Live og støtte for en rekke tredjepartstjenester.

HTC Touch er allerede tilgjengelig i England, og kommer til Norge om kort tid. Så om den ikke klarer å danke ut iPhone i popularitet, kommer den i alle fall i butikkene langt før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere