RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er klikkvinnerne

Blonde puppedamer og illsinte idoldeltakere er blant videoene som er mest sett på Nettavisen i 2007. Se resten av klikkvinnerne her.

I løpet av det siste året har det blitt vist svært mange videoer her på Nettavisen.

Den videoen som flest personer har klikket seg inn på, er klippet hvor Top Gear-programlederen krasjet bilen i 463,5 km/t. Richard Hammond skulle teste ut en høyhastighets jetbil da hjulet på bilen eksploderte punkterte. Les mer om den den stygge ulykken her.

Her krasjer tv-stjernen

203425

Livsfarlig sjokkfyll på Bloody Beach

I sommer la Nettavisen et solid trykk på det populære turistreisemålet Sunny Beach i Bulgaria, hvor flere nordmenn ble banket opp og ranet. Dette er den avslørende videoen som viser hvordan norske ungdommer drikker seg fra sans og samling. Les mer om denne saken her.

184674

TV2s ukjente tabber

Statestikken viser at det er populært med videoer som viser tabber og morsomme feil på direktesendt fjernsyn. Her kan du se TV 2s interne tabbevideo. Her kan du lese mer om TV 2-bommertene.

112827

Se Idol-deltaker gå berserk

Svenske Patrik hadde litt problemer med å takle dommernes kritikk da han var på Idol-audition i Sverige. Les mer om hva som fikk han til å klikke her.

189175

Helikopter krasjet med bil

Blant de mest sette videoene er det flere ulykkesvideoer filmet av vitner på stedet. Dette utrolige klippet viser et helikopter som mister kontrollen og styrter i en bil. Les mer om ulykken her.

134219

Lene Alexandras puppeglipp

Alt gikk ikke helt etter planen da den brystfagre blondinen skulle danse lapdance på tv-programmet Man Show. Les mer om hva som skjedde her.

Påkjørt av buss

Denne uforsiktige og uheldige syklisten ble påkjørt, slept 50 meter under bussen, for så å krype frem i live. Les mer om den utrolige historien her.

178631

Filmet dødskrasjet

Et australsk tv-team var ombord da et Boeng-fly med 140 passasjerer krasjlandet og tok fyr. Da TV-fotografen kom ut av flyet, filmet han den kaotiske situasjonen. Vi advarer mot sterke bilder. Mer om ulykken kan du lese her.

113289

Dorthes stygge isfall

Dorthe Skappel deiset rett i isen med hodet først da hun skulle trene seg til «Isdans». Les mer om uhellet her.

Duppet du av, Furre?

Al Gore måtte vekke SV-veteranen Berge Furre, som slet med å holde seg våken under fredsprisutdelingen. Les mer her.

202335

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere