RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er kvinners favorittstillinger

Sist oppdatert:
En amerikansk undersøkelse har avslørt hvilke stillinger kvinner helst foretrekker. Her er fasiten om man ønsker den.

Kvinnen på topp

Mange kvinner liker å være på topp under sex. Grunnen er enkel: De kan kontrollere sin kropp, og mannens. Med ryggen framover mot deg er det også muligheter for å nå kvinnens g-punkt.

Komfortsonen

Misjonærposisjonen er også populær blant kvinner, og beviset på at man ikke alltid trenger å være superkreativ når deg gjelder hva man gjør i sengen. Dette er også en av posisjonene hvor menn kan gi oppmerksomhet til hele hennes kropp. Øyekontakt er også viktig.

Stå oppreist

La kvinnen sitte på et bord, lene seg mot en vegg eller lignende. Du står oppreist foran kvinnen og la henne legge beina rundt deg. En stilling som kan være vanskelig for mannen etterhvert, men som samtidig er noe som lett gir kvinnen orgasme.

Spooning

I utgangspunktet en favoritt når deg gjelder kos, men også en posisjon kvinner liker godt når det gjelder samleie. Spesielt siden det gir mannen mulighet til å være verbal samtidig som man har sex. For de med dårlige engelske kunnskaper: En spoon er en skje... :)

Slik som hunder gjør det

En del kvinner liker det svært godt, en del andre ikke. Ofte av samme grunn - det gir mannen mulighet til å komme lengst inn i kvinnen. For noen er det godt, for andre ikke like godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere