*Nettavisen* Nyheter.

Her er Lancomes høstlook

Foto: (Side2/Trine Rasmussen)

Sofistikert, sensuell, feminin og parisisk er stikkordene for Lancomes nye høstlook.

(SIDE2): Lancôme hyller den sofistikerte femininiteten av den alle, den parisiske kvinnen, i den nye kolleksjonen «29. Faubourg Saint Honore». Inspirert av de sene 40-årenes «fatale chic»-trend hyller makeupartisten Aaron De Mey den absolutte feminine kvinnen og hennes flamboyante stil.

- Dette er ingen typisk trendlook. Lancôme har gått tilbake til røttene, og funnet fram til det glamorøse 40-tallet i denne nye kolleksjonen «29. Faubourg Saint Honore», forteller Lancomes norske makeupartist Ida Engstrøm.

Under kan du se og lese om nyhetenene fra kolleksjonen, og få tips til høstens sensuelle look av den norske makeupartisten.

Øyeskyggen «Les Oeillades»
Lancôme kommer med en ny palett med fire øyeskygger; «Les Oeillades». Det skal være intense sotet øyne fra morgen til kveld. Denne paletten passer til alle situasjoner, og inneholder alt en moderne kvinne trenger for en parisisk og chic look. Med sine fire subtile skygger i matte og skimrende toner forsterker den øynene og definerer øyebrynene.

- Dette er farger som ikke skal konkurrere med den knallrøde leppestiften. Det er viktig at det ikke blir for sotet øyne, for da vil det overgå leppsestiften. Du kan bruke en av fargene, eller alle sammen. Muldvarpfargen skal ramme inn øynene, mens den sjokoladebrune fargen markerer globallinjen. Den rosa kan du bruke fra innerkanten og helt ut, og den gyllenbrune kan du bruke der du vil som en siste finish, forteller Ida.

For å få den riktige 40-talls looken kan du bruke Lancomes artliner, som er fast i sortimentet.

- Jeg vet det er mange som sliter med å legge kajal, men Lancomes franske makeupartist Aaron De Mey har et godt tips til dere alle. Ikke start med å legge kajalen på det vanskeligste øye, da er det verre å få det fint på det andre. Start med det verste, og rett heller opp på det andre. I tillegg skal du ikke starte innerst og trekke ut en lang strek. Begynn på midten og pirk inn i små partier av gangen. Til slutt legger du inn en fin vipp ytterst, for den riktige 40-talls looken, forklarer hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rougen «Maison Lancôme»
Selve essensen av Paris har blitt tilført denne sesongens rouge; silhuetten av Eiffeltårnet kan skimtes i bakgrunnen, mens en vakker gatelykt i typisk parisisk Art Nouveau-stil lyser opp den brusteinslagte gaten utenfor det historiske Lancôme Maison på 29. Faubourg Saint Honore. Aaron De Mey har skapt dette ikoniske produktet i en harmoni av duse rosafarger med et lite dryss av gull.

- Høstens 40-talls look med vekt på sterke lepper og svakt sotete øyne trenger nesten ingen rouge. Jeg har faktisk ikke brukt rouge på modellen i det hele tatt. Foundation holder, men hvis du vil ha litt friske kinn, er denne nye rougen fin. Du kan velge bare den mørke tonen nederst, eller blande alle fargene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mascaraen «Doll eyes hypnose»
Hypnose Doll Eyes har hentet inspirasjonen fra alle unge jenters drøm om lange, tykke, separerte vipper; ekte dukkeøyevipper. Mascaraen skal gi en øyeblikkelig «falske vipper»-følelse.

Lancôme har jobbet i syv år for å komme fram til denne børsten, som er beskyttet av tre patenter. Kunsten er å kunne separere vippene med en nylonbørste, og samtidig kunne tilby spenst og smidighet for å få en mer elastisk børste.

Klikk på bildet for å forstørre.

Leppestiften «Le French Touch Absolu»
Le French Touch Absolu er Lancomes nyeste leppestifter for høsten 2011. De er inspirert av Lancomes første leppestift «shaker» fra 1945, og Lancomes makeup artist Aaron De Mey har laget tre leppestifter rundt denne fasjonable fargetonen; Rouge 29, Rouge Fabourg og Rouge Saint Honore.

- Det er leppene som er i fokus i år. Fargen 102 inneholder en perfekt kombinasjon av blå og oransje toner, og passer derfor de fleste. Denne vil garantert treffe de fleste, mener makupartisten.

- Aaron De Meys nye look for høsten er sensuell og minner oss om selvstendig franske kvinner. Lancôme er endelig tilbake til røttene, jubler Ida.

Klikk på bildet for å forstørre.

Duften «Tresor Midnight Rose»
- Tresor midnight rose er en fargerik, fengende og frydefull duft. Den fremhever den rampete feminiteten; rosen blir leken, drevet av deilige friske bringebærtoner, glitrende tre og sensuelle noter av vanilje. Denne spontane og uimotståelige rosen sjarmerer alt på sin vei. Det er en ekte signaturduft, forklarer skaperen bak den fuktige og blomstrete duften, Anne Filipo.

Tresor Midnight Roses ambassadør er den unge skuespilleren Emma Watson. Hun er britisk, men født i Paris, og bodde der sine første fem år. Bare 21 år gammel er hun navnet på alles lepper. Emma har gjort stor suksess i ung alder. Mange kjenner henne best som karakteren Hermine fra filmene om Harry Potter. Men det siste året har hun spilt inn ikke mindre enn tre filmer, så vi vil trolig se mye til Emma Watson også når Harry Potter-eventyret er over.

Kolleksjonen 29. Faubourg Saint Honore og Doll Eyes Hypnose vil være tilgjengelig i butikk fra 24. august 2011.

Duften Tresor Midnight Rose vil være i butikk fra 12. oktober.

Se noen av nyhetene og klassikerne fra Lancôme her:

4306

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.