Her er lesernes «Se hva vi fant på Internett»

Foto: JASON REED (REUTERS)

At Nettavisens lesere er velbevandret på nett er hevet over enhver tvil. Se deres ville, morsomme og interessante lenker her.

Normalt får du «Se hva vi fant på Internett» hver eneste fredag på Nettavisen. I anledning advent har vi likevel valgt å gi deg dette hver eneste dag i vår julekalender. I kalenderen ber vi våre lesere om å sende inn sine gode lenker, og vi gir deg her en smak på hva leserne mener er morsomt, interessant og rart nok til at det passer inn i konseptet.

Vi vil komme tilbake med enda flere leserutvalgte lenker etter at ribben er oppspist og pinnekjøttet gått til de evige jaktmarker. Inntil det skjer kan du kose deg med lenkene under eller sjekke vår kalender hver dag til og med julaften.

Vi starter det hele med et lite spill - Driving Mad Game. Det handler ikke om å kjøre, men om å spille golf. Tipset kom fra Rolf-Einar fra Stjørdal. Ett annet spill du kan sjekke ut er Amateur Surgeon: Christmas Edition. Sendt inn av Tom-Erik fra Bergen.

Selvfølgelig nok trenger du en god del nyttige tips også, og Ians Shoelace Site kan vi alle få bruk for. I hvert fall hvis du drar nyttebegrepet relativt langt. Tipset kom fra Kristian fra Trondheim.

Er du ute etter noe spesielle sider så er http://www.peopleofwalmart.com/ en av dem. Tipset kom fra Fanny fra Horten.

Håvard fra Inndyr sendte oss denne videoen som er gode tips for deg som vil gjøre noe litt annerledes til julemiddagen:

HTML EMBED

Youtube-videoer er populært fra mange, og denne videoen fra Creed ble sendt inn fra Kjetil fra Oslo:

HTML EMBED

Hvis ikke det er helt din tekopp kan du sjekke denne hysteriske videoen fra The Onion, sendt inn av Benjamin fra Sør-Fron.

Vi avslutter det hele med en klassiker: Morsomme katter. Blir aldri gammelt. Sendt inn av Mona fra Oslo.

Ok, vi må ta med denne også:

HTML EMBED

Takk til Linda fra Magnor for den.

Lyst til å sende inn din link og vinne masse premier? Da bør du besøke vår kalender.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.