Her er lesernes villeste datinghistorier

Noen har møtt folk fra nettet som viste seg å være tannløse puslinger, andre har avtalt dater i feil by. Sjekk lesernes datinghistorier her.

18.03.04 11:55

Komedien «50 First Dates» er vinterens store romantiske komedie og kommer garantert til å få deg i godt humør. I filmen møter du Adam Sandler som kvinnebedåreren Henry, og Drew Barrymore som kunstlæreren Lucy. Hun har en helt spesiell nevrologisk feilkobling som forårsaker at hukommelsen hennes viskes ut over natten - hver natt!

Dette er en perfekt film for den som ønsker å ta noen med på en date. Derfor skal vi spandere en middag på noen av våre lesere. Vi skal trekke ut en vinner i Bergen, en i Trondheim og en i Oslo som får anledning til å ta med seg noen på en romantisk middag for to.

Blind date førte til bryllup og baby
Denne gangen velger vi å gi litt ekstra ros til familien Boyer som har bidratt med en svært søt historie om en blind date som endte med bryllup og baby. Dette er nok ikke den villeste datinghistorien som har kommet inn til konkurransen, men den er absolutt verdt å få med seg.

Jeg klarer ikke å holde meg unna denne sjansen til å for lov til å fortelle vår, Trine og Mortens, historie, da den er den fineste og beste av dem alle! Og den har endt i bryllup og baby.

Les Trine og Mortens historie

Flere historier
For å være med i trekningene av en av disse middagene må leserne sende oss sine verste eller morsomste datinghistorier. Vi har allerede fått inn flere morsomme historier, og noen av disse kan du lese her:

Min verste date
Dette skjedde for ca 2 år siden med en jeg traff på en chattekanal. Vi pratet lenge på chat, og ble enige om å snakke sammen på telefonen. Han hadde en fin stemme, og hadde sendt meg et bilde som ikke så så aller verst ut, så vi ble enige om å møtes.

Tidenes bomtur
Dette skjedde sommeren 2000. Jeg var blitt kjent med en dame på 25 via Internet. Vi hadde mailet og sms til hverandre i et par måneders tid. Hun het Maria, og var fra landet. En skikkelig bondejente!

Glemte en sko og BH-en
Jeg har aldri blitt beskyldt for å være en stor romantiker de gangene jeg har fortalt historien, men til mitt forsvar var jeg altså både [fylle]syk og en smule uerfaren da det skjedde.

Problemer når alle jentene heter det samme
Dette skjedde en sommer for en 4-5 år siden. Var ferietid, lite å gjøre, mye på byen. Traff en dame en lørdagskveld, hun het Guro. Vi hadde det veldig hyggelig sammen, og det endte med utveksling av mobilnummer.

Se «50 First Dates» før alle andre
Nå kan du se vinterens store romantiske komedie før alle andre, gratis! Vi har leid kinosaler i Bergen, Trondheim og Oslo og du er invitert. Her får du billett.

Vinn en romantisk middag
Ønsker du å være med å konkurrere om en middag for to? Informasjon om hvordan du deltar i konkurransen får du ved å følge lenken under.

[Vinn en romantisk middag for to]

Lesernes datinghistorier del 1
Følger du lenken under kan du se noen av de datinghistoriene som vi har publisert tidligere.

[Les mer]

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.