RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Mette-Marits it-veske

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Kronprinsessen følger trendene med en knallfarget Prada-veske.

(SIDE2): I vår skal du ha minst ett knallfarget plagg som skiller seg ut fra resten av antrekket - og nettopp det har kronprinsesse Mette-Marit ikke gått glipp av. Denne uken er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit på offisielt besøk i Ghana.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Nedtonet til knallfarget veske
Kronprinsessen har kjørt en relativt neddempet klesstil under besøket, men en ting har hun ikke spart på; det er de nye og trendy veskene. Blant Side2s favoritter er den knallgule Prada-vesken Mette-Marit hadde på seg da de var på besøk i slavefestningen Elmina Castle onsdag. I denne festningen har åtte millioner slaver blitt holdt til fanget.

Mette-Marit hadde den knallgule vesken til et ellers nedtonet antrekk med hvit sommerkjole, grå kardigan og beige ballerinasko - og nettopp slik er trenden i år. Du kan velge noen innslag fra de forskjellige stilartene som er i motebildet nå, og sette de sammen til din egen stil. Dette klarer kronprinsessen på en helt utmerket måte.

MM for Mette-Marit
Mette-Marits nye hvite Valentino-veske har også fått mye oppmerksomhet etter at hun viste seg i den under møtet på Flagstaff House tirsdag. Flere av verdens veskegiganter har de siste årene laget mer personlige vesker på bestilling fra kundene, deriblant Valentino, Gucci og Louis Vuitton.

Mange velger egne farger, og ikke minst med eget monogram. Denne trenden har selvfølgelig Mette-Marit også kastet seg på, og den hvite Valentino-vesken, som har en anslått prislapp på cirka 12000 norske kroner, er pyntet med initialene MM.

Se alle veskene Mette-Marit har vist seg i under besøket i Ghana nedover på siden!

Artikkelen fortsetter under bildet

En drøm i korall
Den nye trenden med en mer personlig stil, og miksing på tvers av stilarter begrenser ikke valget med å matche. Det er fortsatt lov å matche, men bare så lenge du gjør det like elegant som Mette-Marit. Korall er en farge som kommer tilbake hver eneste sommer, og passer perfekt til Mette-Marits solbrune hud og blonde hår.

Artikkelen fortsetter under bildet

Brunt skinn
Mette-Marit ankom flyplassen i Ghana i dette antrekket med blå blazer, lyseblå kjole og en brun liten konvoluttveske. Er det ett tilbehør du med sikkerhet kan bruke til alt, så er det nettopp en brun konvoluttveske. Brunt skinn er i vinden som aldri før, og passer perfekt til sommeren og høstens 70- og 90-tallstrender med herlige plagg i beige, brunt og gammelrosa.

Artikkelen fortsetter under bildet

Metallisk
Denne snertne lille metalliske vesken setter prikken over i-en på et ellers sort og nedtonet antrekk. Smykkene matcher, og detaljer i sølv gjør seg utmerket til den metalliske looken. Den gule Prada-vesken ville for eksempel blitt helt feil til dette elegante aftenantrekket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere