*Nettavisen* Nyheter.

Her er Mileys datingtips

Foto: Sam Emerson (Disney inc.)

Miley gir deg sine beste råd når det kommer til dating.

30.04.09 13:31

(BIIPMAG): I filmen "Hannah Montana - The Movie", som har premiere 1.mai her i Norge, ender Miley opp med å date sin barndomsvenn Travis Brody. Datingen ender i en liten katastrofe, men Miley lærer masse på veien.

Her er hennes tips for å få den perfekte daten med skjønnheten eller kjekkasen du alltid har drømt om:

1. Dresskode: Kle deg pent, men vær sikker på at du er komfortabel i det du velger å gå med. Å gå med vonde sko eller å konstant måtte dra ned kjolen kan distrahere deg og gjøre at du mister fokus.

2. Gjør et godt førsteinntrykk: Førsteinntrykk setter virkelig tonen for resten av daten din, så i tillegg til å finne behagelige klær bør du forberede en god historie som kan bryte isen. Uansett så bør du ikke prøve å virke som en person du tror at daten din vil ha. Det vil aldri holde over tid, bare vær deg selv!

3. Ha det gøy: Det kan føles litt anspent og merkelig noen ganger, spesielt på første date, men bare prøv å slappe av og ha det gøy. Ikke vær for fokusert på å være kul. Det lønner seg å være litt snål og få en god latter.

4. Klassiske ting å gjøre: Å gå på kino er et populært valg til den første daten, eller å gå ut og spise middag sammen. Uansett bør du ha i tankene at en middagsdate forutsetter masse snakking, som kan føles ukomfortabelt på første date. Hvis du tror dette kan skje kan du gjøre det lettere for deg selv med en dobbeltdate.

5. Alternative ting å gjøre: Kino og middag er veldig vanlige dating-aktiviteter, og det å finne på noe annerledes kan være en enda bedre måte å bli kjent med hverandre på. Bowling eller innendørsklatring, eller til og med å gå på rulleskøyter, kan være gode alternativer. Å hjelpe hverandre med å holde balansen bygger tilitt.

6. Det er OK å bare være venner: Hvis daten ikke gikk så bra, eller du føler at dere ikke passer sammen, må du ikke late som det var bra og deretter bruke tid på å unngå ham. Vær ærlig mot ham, for det kan hende du nettopp har møtt en fantastisk venn.

Forhåpentligvis kan disse tipsene hjelpe deg, men ikke glem at den viktigste tingen er å bare være deg selv og ha det gøy sammen!

Lykke til!

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.