RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er neste episode i GTA IV

Sist oppdatert:
Navn, dato og de første detaljene til den neste utvidelsen av Grand Theft Auto IV er annonsert.

(Spill): Rockstar har annonsert at det den neste utvidelsen av «Grand Theft Auto IV» heter «The Ballad of Gay Tony» og slippes i løpet av høsten 2009, skriver Eurogamer.

I likhet med «The Lost and Damned» slippes utvidelsen kun til Xbox 360 og vil koste rundt 130 kroner (1600 microsoftpoeng). Spillstudioet avslører samtidig at det blir mulig å kjøpe begge utvidelsene i butikk. Spillet heter da «Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City» og krever ikke at du eier «GTA IV» fra før.

I «The Ballad of Gay Tony» tar du over rollen som småkjeltringen Luis Lopez, den velkjente nattklubbeieren Anthony «Gay Tony» Princes personlige assistent. Rockstar uttaler at spilleren må lære seg å skille venn fra fiende og det falske fra det ekte, og lover en overdose gørr, glitter og gønnere.

- Liberty City er den mest levende spillverden vi har skapt til nå. Strukturen med episoder har tillatt oss å veve sammen historier, gameplay og atmosfære på en helt ny måte, sier Rockstars Sam Houser i pressemeldingen.

Utviklerne forklarer at stedet for handlingen, hvor nattlivet til fiffen i Liberty City skildres, har gitt nye muligheter i gameplayet.

Følg spillet på detaljsiden for «The Ballad of Gay Tony».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere