*Nettavisen* Nyheter.

Her er neste episode i GTA IV

Navn, dato og de første detaljene til den neste utvidelsen av Grand Theft Auto IV er annonsert.

27.05.09 00:15

(Spill): Rockstar har annonsert at det den neste utvidelsen av «Grand Theft Auto IV» heter «The Ballad of Gay Tony» og slippes i løpet av høsten 2009, skriver Eurogamer.

I likhet med «The Lost and Damned» slippes utvidelsen kun til Xbox 360 og vil koste rundt 130 kroner (1600 microsoftpoeng). Spillstudioet avslører samtidig at det blir mulig å kjøpe begge utvidelsene i butikk. Spillet heter da «Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City» og krever ikke at du eier «GTA IV» fra før.

I «The Ballad of Gay Tony» tar du over rollen som småkjeltringen Luis Lopez, den velkjente nattklubbeieren Anthony «Gay Tony» Princes personlige assistent. Rockstar uttaler at spilleren må lære seg å skille venn fra fiende og det falske fra det ekte, og lover en overdose gørr, glitter og gønnere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Rockstar Games)

- Liberty City er den mest levende spillverden vi har skapt til nå. Strukturen med episoder har tillatt oss å veve sammen historier, gameplay og atmosfære på en helt ny måte, sier Rockstars Sam Houser i pressemeldingen.

Utviklerne forklarer at stedet for handlingen, hvor nattlivet til fiffen i Liberty City skildres, har gitt nye muligheter i gameplayet.

Følg spillet på detaljsiden for «The Ballad of Gay Tony».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Annonsebilag