*Nettavisen* Nyheter.

Her er Norges morsomste

Prompehumor blandet med en dæsj intelligens gjør ham til Norges morsomste mann. Mandag kveld mottok Trond Viggo Torgersen Stå Opp-prisen.

01.03.05 21:05

(SIDE2): Stand Up Norge deler hvert år ut Stå Opp-prisen til den komikeren som har markert seg som festligst i året som gikk.

- Når man underholder for barn så holder promp lenge, men når voksne skal le må man legge til litt hjernevirksomhet også, sier Trond Viggo Torgersen til Absolutt Underholdning.

Fire nominerte
Denne gangen var det fire kandidater som alle hadde markert seg sterkt i året som gikk. Ifølge Stand-Up Norge er de alle viktige personer i det norske standupmiljøet.

De andre nominert var Atle Antonsen, Lisa Tønne og Gustav Nilsen.

- Jeg har vært nominert tre ganger nå, sa Lisa Tønne.

- Jo, men det er bedre enn å vinne en gang, sier årets komiker Trond Viggo Torgersen.

Eksperimenterer
Trond Viggo Torgersen har vært moromann i 30 år. Han er legen som ble yndling på TV etter å ha pusset tennene til tøydokka Flode og laget programmet «Kroppen». Han er et underholdningsfjes med suksess på mange arenaer; tv, plate og på scenen.

Dette var også noe juryen tok hensyn til da de mener årets Stå Opp-prisvinner har en evne til å eksperimentere med standupsjangeren i andre formater.

Trond Viggo Torgersen har hatt stor suksess med sine TV-show på Samfundet i Trondheim hvor han blander verbal og musikalsk humor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.