RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Norges største

Sist oppdatert:
En 157 meter lang supplybåt la til kai i Bergen torsdag. Se gigantbåten her.

(iBergen.no) Scandi Acergy er 157 meter lang og er en av verdens mest avanserte supplybåter. Torsdag ettermiddag skal båten døpes i Bergen.

- Fantastisk
- Dette er den største konstruksjonsbåten som noen gang er bygget ved et norsk verft. Den er helt fantastisk, skryter styreleder i Dof Subsea, Mons Aase, til iBergen.no.

For å prøve å rekruttere ungdommer inn i det maritime holder Scandi Acergy åpen båt torsdag ettermiddag. Konsert med bergens-bandet Ralph Myerz and The Jack Herren Band brukes også som et ledd i selskapets nye prosjekt som skal lokke ungdom til sjøs.

- Vi vil få oppmerksomhet rundt alt det fantastiske vi driver med, men det er en langsiktig prosess å prøve rekruttere ungdom, understreker han.

Fest på dekk
Scandi Acergy la til kai ved Festningskaien i Bergen klokken 08.00 torsdag morgen og drar et døgn seinere. I mellomtiden blir det festivitas på dekk.

- Det blir åpen båt i ettermiddag (torsdag journ.anm.), senere på kvelden blir det bankett og middag for inviterte gjester, sier han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere