RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er nye Balmain

(Scanpix)
Gull, dyreprint og brokade preger Balmains høstmote.

(SIDE2): Balmain har vært blant moteløvers absolutte favoritt det siste året. Blazeren med de skyhøye skulderne er blant annet sett på stilikon som Kate Moss, Rihanna, Celina Midelfart og kronprinsesse Mette-Marit.

For kun noen dager siden viste designeren igjen sine nyeste skrik i Paris. Kolleksjonen er for høsten og vinteren 2010/2011.

SE HELE KOLLEKSJONEN LENGER NED

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Blazerkjoler
Gull, brokademønster, dyreprint og burgunder var fargene som prydet visningen til den populære designeren. Blazeren med de skyhøye skuldrene er fortsatt et «må ha», og nå kommer også de trange blazerkjolene.

Balmains trender er stramme og elegante, og han vil at vi fortsatt skal holde oss til de åletrange buksene, gjerne i skinn.

Skulderputene kan du fortsatt satse trygt på, for de holder seg garantert gjennom hele sommersesongen, og til langt ut i neste vintersesong.

Kløft
Trenden med dype v-kløfter vil trolig virkelig slå inn for fullt til høsten.

Balmain vil at vi skal kle oss i både topper, kjoler og blazere med dype utringninger, uten andre plagg under. Det er lov å vise mye hud, skal vi tro designeren.

SE ALLE BILDENE FRA KOLLEKSJONEN FOR HØSTEN OG VINTEREN 2010/2011 HER:

2969

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere