(Spillmagasinet): Det har ikke vært mye informasjon om «Tomb Raider: Underworld» etter at ryktene om spillets eksistens først dukket opp. Takket være spillbladet PLAY vet vi likevel litt.

Les også:
- Slik har du aldri sett Lara
- Møt nerdenes våte drøm
- Sexy Lara i storform

«Tomb Raider: Underworld» fortsetter etter sigende der «Tomb Raider: Legend» slapp, og skal slippes til Xbox 360, Playstation 3 og pc.

Utviklerne graver ifølge PLAY frem kreftene i maskinvaren - Croft setter nå fotavtrykk i sanden som vaskes bort av regn mens døde kropper og annet avfall blir liggende i spillverdenen selv etter at heltinnen har forlatt området.

Flere detaljer som søle som setter seg fast på klær og utstyr og renner av i regnet (det regner tydeligvis mye i «Underworld) samt motion-capture for Lara og en ny teknologi for lys og skygge i spillet, skal gi enda bedre spillopplevelser.

Det er foreløpig ikke klart om Karima Adebibe fremdeles er den offisielle modellen for Lara Croft. Utviklerne har imidlertid suppet de første bildene fra spillet som viser den kjente spillheltinnen i aksjon.

Ifølge nettsiden tothegame.com slippes spillet til PC, PS3, Xbox 360 PS2, Nintendo DS og Wii den 28. november 2008. Datoen er ikke bekreftet at utviklerne.

Se alle bildene fra spillet i karusellen under.

Les flere spillsaker på våre spillsider.