RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Her er nye Sienna

Sist oppdatert:
Hvor er det blitt av den festglade Sienna Miller?

(SIDE2): Sienna Miller (27) er i Sydney for å promotere sin nyeste film «GI Joe, The Rise Of Cobra». Filmstjernen debuter denne høsten både i actionfilm og på teaterscenen. Nå viser hun også fram sitt nye «jeg», der mat er viktigere en hard festing.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Første actionfilm
«G.I. Joe – The Rise of Cobra» handler om et eliteteam som må takle den onde organisasjonen Cobra når den plutselig får fotfeste i Europa. Den amerikanske organisasjonen har det siste innen spion og militærutstyr og er således overlegne – tror de selv. Men det er før Cobra fester grepet på blant annet Eiffeltårnet. Som den amerikanske presidenten i filmen sier;

– Det er forståelig at franskmennene er opprørte.

Se klipp fra filmen her

Dette er Sienna Millers første rolle i en actionfilm. Hun er helt ulik seg selv i filmen, med mørkt hår og briller.

Ingenting minnet heller om filmkarakteren da Sienna dukket opp til promoteringen i Sydney – med lang blondt hår, i en kort kjole (trolig vintage) og ankelboots.

Skodilla
Sienna Miller har en helt spesiell skofetisj, og ikke alt er kanskje like fint. 27-åringen ble nylig fotografert av en paparazzifotograf iført et par svarte og signalfarget Louis Vuitton-sneakers. De fargeglade skoene vekket stor interessere, men en spørreundersøkelse i Side2 forteller at over halvparten av oss synes skoene er helt grusomme.

I Sydnet viste filmstjernen seg derimot i langt kulere sko – ankelboots. Brune semsket høye ankelboots rocket opp den søte vintagekjolen til frøken Miller.

Singel
Sienna har holdt en lav profil etter romansen med den gifte Balthazar Getty. Paret ble «oppdaget» da de kysset hverandre på ferie i Italia i juli i fjor sommer. Da var Getty, som spilte i «Brothers and Sisters» fremdeles gift. Dager etterpå annonserte Getty at han og hans kone var separert. Senere tok forholdet slutt, og Sienna er igjen singel.

– Jeg har ingen planer om å gifte meg nå. Nei, og jeg har heller ingen å gifte meg med. En dag. Kanskje. Håper jeg, svarte Sienna på spørsmål fra en lokal regissør som oppdaget henne på restauranten «Catalina» i Rose Bay i helgen, ifølge Splash News.

Tar det rolig
Filmstjernen har nytt godt av måltider under Sydney-oppholdet; både «Italian», «Big Rig Diner» og «Catalina» fikk filmstjernen som kunde i løpet av helgen.

Sienna forsøker å slappe mest mulig av før hun om noen uker sitter på flyet til New York; der hun skal spille i «After Miss Julie» på Broadway fra begynnelsen av september.

Filmstjernen har nemlig fått strengere regler enn hva hun kanskje er vant til fra tidligere. Ifølge SplashNews nektes hun å feste, før hun skal debutere på Broadway.

Det ser imidlertid ikke ut til å være noe problem for skuespilleren som mer enn gjerne tar det helt med ro om dagen ...

SE BILDENE AV SIENNA I SYDNEY LENGER NED

2187

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere