Her er orgasmehjelpen

Problemer med å nå hele veien i senga? «Sex Inspectors» gir deg rådene som hjelper deg eller din partner å nå nye høyder.

(SIDE2): Om du har problemer med å nå klimaks, er du ikke alene. En av fem svenske kvinner har vanskeligheter med å få orgasme, skriver Aftonbladet.

Men løsningen er innen rekkevidde, skal vi tro programlederne i TV 3s «Sex Inspectors», Tracey Cox og Michael Alyears.

Det er lettere for jenter å få orgasme ved hjelp av fingre og tunge enn under selve samleiet, i og med at klitoris er nøkkelpunktet for de aller fleste.

Michael Alyears anbefaler gutta å ta tungen mest mulig i bruk. Han anbefaler teknikken «rock around tre clock», der gutten leter fram til en gunstig punkt med tungen. Når punktet er nådd, for eksempel «klokken tre», sier kvinnen ifra.

For å gjøre det lettere å få orgasme under selve samleiet, anbefaler Alyears jenta å ligge med noen puter under rumpa. Da kommer hun høyere opp, samtidig som hun kniper mer med underlivet. Sex bakfra og jenta øverst funker også bra.

- Tren gjerne med en vibrator først, og slipp mannen til med tunge og fingre etterpå, sier Tracey Cox.

Om du tenker på at du vil ha orgasme mens dere har sex, blir det enda vanskeligere å lykkes. Det er en ufrivillig sammendragning, så det beste er å være tent og slappe av for å nå toppen.

- Men ikke glem at reisen er viktigere enn målet, sier Cox.

Her er sexekspertenes tips for å hjelpe kvinnen til å nå klimaks:

Til mannen:

  • Anvend et mykt trykk rundt klitoris. Kvinners underliv er ekstremt følsomt, så prøv å beføle henne så mykt du bare kan.
  • Ta vare på hendene dine. Ru hud og lange negler må vekk, skrubb vekk ujevnheter og bruk håndkrem.
  • Oralsex er den enkleste veien for en kvinne å få orgasme. Bruk derfor mye tid på det, gjerne gjennom «rock around tre clock»-metoden, som er beskrevet tidligere.

Til kvinnen:

  • Utforsk seksualiteten din, og finn ut hva som tenner deg. Eksperimenter derfor så mye som mulig for å se hva som passer deg. Men husk at orgasmen kun er en bonus!
  • Rør deg mye under samleiet, og unngå å være passiv.
  • Anvend stillinger hvor også klitoris blir stimulert, som for eksempel å sitte på topp mens mannen flytter hoftene dine sidelengs. Sex bakfra er også en bra posisjon.

Les mer om sex og samliv her.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.