RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Oslos nye luksusshopping

Sist oppdatert:
Se Norges nye «high end» magasin.

(LXUS.no:) Med portvakttjeneste, Nina Skarre haute couture-salong, butikk med vinbar og merker som Stella McCartney, Veronica Bruno og Alexander Wang i hyllene åpner norges nye luksusmagasin 7. mai.

LXUS besøkte i høst byggeplassen av det som i dag er blitt Eger Karl Johan. Da var det lite som ga assosiasjoner til luksus og dyr mote.

Nå er byggestøvet sopt bort og igjen står det hvitmalte shoppingmagasinet som har som mål å samle det beste innen mote og livsstil i Norge. Det 7 500 kvadratmeter store shoppingparadiset midt i Oslo sentrum sikter seg til inn mot å bli Oslos svar på Harvey Nichols i London og Printemps i Paris.

Galskap

Prosjektet har kostet én milliard å utvikle. Dette inkluderer både oppkjøp av bygningsmasse og en omfattende renoveringsjobb der hele kvartalet er nå knyttet sammen fra Eger-torget til både Akergaten, Øvre Slottsgate og Grensen.

- Mange mente vi var gale da vi lanserte prosjektet for snart to år siden. Og det er vi kanskje også. Men Oslo og Norge har alltid manglet et handletilbud som Eger, og vi er ganske stolte over at vi nå kan åpne Nordens mest eksklusive motemagasin midt i smørøyet i Oslo, sier Carl-Erik Krefting i Søylen Eiendom.

Når magasinet nå åpner blir dette landets største samling av eksklusive merkevarer. Her vil du finne merker som G-star Raw, Tommy Hilfiger, Nina Skarre, Rizzo, Høyer, Tante Pose med flere. Grændsens Skotøimagasin har laget en egen forretning kun med luksussko. Også Ark og Seven Eleven har gått med å oppgradere sine lokaler til premiumforretninger.

Gratis concierge

Trenger du hjelp til å booke bord på Paris´ beste restaurant eller en eksklusiv reise til fjerne østen, så kan Quintessentially - helt gratis. Kun i London, Dubai og nå Oslo tilbyr det medlesmsbaserte concierge-selskapet sine tjenester til ikke-medlemmer.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere