RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Paris' eiendeler

Sist oppdatert:
Eieren av parisexposed.com kan ha forregnet seg da bilder og videoer nå dukker opp på nett.

(SIDE2:) Foreløpig vil ikke eieren av Parisexposed.com fortelle noe som helst om hvor mange som har vært villige til å betale 39,99 dollar for tilgang til nettsiden der han selger eiendeler som han kjøpte ut av Paris Hiltons lager.

LES OGSÅ: Nye Paris-videoer på avveie

Nettsiden nede
Her kan abonnentene få se videoer og bilder av Hilton i utfordrende positurer og med brystene bare, men de får ikke kjøpe dem. Ifølge eier Badia Persa er originalen sikkert låst ned i Sveits.

Derimot kan han ha forregnet seg på fortjenesten ettersom nye bilder og en ny video har funnet veien til nettet allerede. Søndag lå nettsiden parisexposed nede.

Kjøpte lageret
Eiendelene som selges på parisexposed.com kommer fra Paris Hiltons lager.

Hilton glemte rett og slett å betale leien for lageret og etter en viss tid ble dette da solgt til en pantelåner. Hennes advokat kikker nå nærmere på lovligheten av Persas salg.

Ifølge Bardia Persa har han betalt 10 millioner dollar for hele lageret.

Men ifølge USA Today er det ikke så snasent det man kan sikre seg.

Kjendiskontrakt med pappa
Blant gjenstandene man kan få kjøpt finnes Paris Hiltons utgåtte pass (!) ,et bilde av Nicole Richie, en dagbok med enstavelsesord, ekteskapsattesten til søsteren hennes og en såkalt kjendiskontrakt hun har inngått med faren.

Sistnevnte er jo interessant ettersom en biograf alltid har hevdet at Hiltons eskapader har full støtte fra hennes foreldre Kathy og Ricky Hilton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere