*Nettavisen* Nyheter.

Her er puppe-mobilen

Er du glad i pupper? Vel, da er dette mobilen for deg.

05.04.08 11:50

Hvis vi ser bort i fra iPhone, som ser ut til å prøve å ta hele markedet på en gang, har vi de siste årene sett en stadig sterkere trend til at mobiltelefoner sikter seg inn mot små nisjemarkeder.

Mange satser på designermerker
Dette har ført til at alle de store selskapene ser ut til å lansere stadig flere mobiler for å dekke stadig mindre nisjer. Samtidig ser vi at mobilprodusentene går sammen med kjente designermerker for å fremstå mer eksklusive.

LG har for eksempel sin Prada-telefon, Motorola drev lenge med D&G, Samsung har plassert Armani-logoen en telefon – og vi kunne fortsatt.

Sex-satsing
Og hva gjør man for å skille seg ut i en verden fylt av mobiltelefoner brandet som moteikoner? Jo, satser på sex.

Det er nettopp det Alcatel har gjort med sin rebrandede telefon OT-VV770A som de nå har plassert en feit kaninlogo på og skrevet Playboy med store bokstaver. Dette er altså telefonen for de som er glad i pupper.

Flere bilder av mobilen kan du se her.

Bedre på utsiden enn innsiden
Ifølge nettstedet IntoMobile er dette en telefon som tenker litt mer på det ytre enn det indre. Dette er nemlig ikke markedes mest avanserte mobil – for å si det på en pen måte.

Den er utstyrt med et kamera på 1,3 megapiksler, ingen 3G-støtte, 10 MB minne, en musikk- og videospiller samt en kortleser.

Der telefonen derimot skal friste er med sin tykkelse på bare én centimeter, Playboy-logo, en gravert bakplate i metall – og ikke minst valget mellom farger i gull, rosa eller sølv.

Neppe til Norge
De som håper på at telefonen vil dukke opp her i landet må nok likevel belage seg på å bli skuffet. Alkatels norske mobildivisjon er dessverre litt for ikke-eksisterende til at det blir en enkel jobb.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.