RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er skum-banditten

(Politiet)
Bar på stige klokka ett om natta.

(Tvedestrandsposten): Mandag morgen fikk flere av de forretningsdrivende i Tvedestrand sentrum problemer med å få åpnet døra inn til butikken. Grunnen var at noen hadde sprayet byggskum inn i låsene.

Tettet eksosrør

Andre steder var byggskum sprayet inn i døråpninger. Det seige skummet var også presset inn i et eksosrør på en bil som sto parkert ved Stranna Sko.

En annen bil hadde fått griseriet klint utover frontruta og panseret, melder Tvedestrandsposten.

Filmet av overvåkingskamera

I forbindelse med hærverket etterlyser politiet nå en mann som ble filmet av et overvåkingskamera klokka ett natt til mandag.

- En ung mann ble ved dette tidspunktet observert i sentrum. Han hadde på seg en rød caps med bremmen i nakken, lys T-skjorte og mørk, lang shorts. Vedkommende er festet på film, og vi anmoder ham om å ta kontakt med lensmannskontoret, sier politiførstebetjent Gunnar Gjøsund.

Merkelig adferd

Overvåkingsbildet viser at mannen bærer på en stige. Denne sto plassert på baksiden av Sparebanken Sør.

- At noen låner en stige i Tvedestrand sentrum klokka ett om natta anser vi for å være en litt merkelig adferd. Vi vet også at det ble tatt en tube med byggskum fra en byggeplass i nærheten. Rundt denne er det et høyt gjerde, så vi antar at vedkommende har brukt stige for å komme inn, sier Gjøsund.

Dersom noen drar kjensel på mannen så er politiet interessert i opplysninger.

Denne saken er levert av Tvedestrandsposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere