*Nettavisen* Nyheter.

Her er stjernenes bortforklaringer

Når Hollywood-stjernene havner i en pinlig situasjon, forklarer de ofte hendelsen med sykdom for å få medlidenhet.

23.06.05 09:44

(SIDE2): For å få medias søkelys bort fra rykter, tyr noen kjendiser til sykdoms-unnskyldinger.

Nylig sa tidligere Idol-deltager Corey Clark at han hadde en affære med den amerikanske Idol-dommeren Paula Abdul. Han påsto at Abdul forførte ham og lovet å investere millioner i hans karriere, så lenge Clark ikke sa noe om deres forhold.

Sykdom redder
Selv om Abdul nekter for Clarks påstander, har hun nå gått inn for å redde sitt «snill pike»-rykte. Hun har tatt i bruk en kjent Hollywood-unnskyldning, nemlig å skylde på sykdom for å få medlidenhet.

Abdul fortalte People magazine at hun i årevis har slitt med kroniske smerter, hun har holdt sykdommen hemmelig, selv for de andre i Idol-teamet.

- Ingen i showet visste at jeg hadde smerter, jeg beit tennene sammen, jeg gjorde alt for å distrahere meg selv fra smertene, sier Abdul, ifølge Health.ivillage.com.

Nettstedet skriver at de ikke tviler på Abduls smerter, men viser til at kjendiser ofte skylder på sykdom for å få medlidenhet. På den måten blir fokuset rettet bort fra rykter.

Andre forklaringer
Mariah Careys beryktede stripping på Total Request Live, ble forklart med utmattelse.

Da Ashlee Simpson ble tatt for å mime under en konsert , var det første hun gjorde å skylde på bandet. Senere skyldte hun på problemer med halsen.

Vert Pat O'Brien forklarte sine uanstendige taleposter med alkohol og narkotika-problemer.

Da han var gjest hos Dr. Phil, forklarte han hendelsen slik:

- Jeg tar ansvar for hvert ord fordi jeg gjorde det, og det er min stemme, men Phil, det er ikke meg. Jeg var full. Jeg er alkoholiker. Jeg er avhengig, sa O'Brien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.