*Nettavisen* Nyheter.

Her er Team Aylar

Glamourmodellene inntok Oslos uteliv denne helgen. Se de frekke bildene - eksklusivt på side2.

19.09.05 10:05

(SIDE2): Ventetiden er over - endelig er Team Aylar her...!

Tidenes kanskje mest forhåndsomtalte modellintroduksjon har - endelig - funnet sted! Fredag kveld var tiden inne for å møte jentene i stallen til glamourdronningen.

  • Se bildespesial av jentene nederst på saken

- Er ikke jentene fine? Jeg er utrolig fornøyd med utvalget! smiler en strålende opplagt Aylar Lie til side2.

Og her er jentene presentert for første gang:

  • Elita Löfblad
  • Charlotte Fredriksen
  • Cathrine Aschim
  • Linni Meister
  • Lisa Marie Winther

På festen ble også Aylars frekke og sexy kalender presentert. I pakka som den tidligere Frøken Norge-deltakeren og pornoskuespilleren kunne presentere, var også en DVD, regissert av kjendisenes favoritt.

Charlotte var den første som ble Aylar-modell. Den 18 år gamle skjønnheten, som allerede har operert inn silikon og vært på date med hotellkongen Petter Stordalen, er den yngste i Team Aylar.

- Jeg elsker Aylar!
Elita var kanskje den største overraskelsen. Som side2 kunne avsløre fredag , er den tidligere Big Brother-kjendisen og nåværende Playboy-bunnien, den største overraskelsen i modellstallen.

- Jeg elsker Aylar, hun er nydelig, sier hun til side2.

- Hva tenkte du om henne første gang du møtte henne?

- Det var i BB-huset - og da hun kom inn, tenkte jeg: «Endelig en annen jente med silikonpupper!» ler den svenske sexbomben, og fortsetter:

- Jeg følte meg ensom, puppene mine tok all oppmerksomheten inne i huset. Da var det godt å få inn ei jente som var som meg, smiler hun.

- Hun er som meg
Aylar ble sendt inn i BB-huset av tv-produsentene for å skape sjalusi mellom Elita og Klas Lindgren. Det fungerte som produsentene ønsket¿

- Er det ikke litt rart at jenta som skulle ødelegge forholdet mellom deg og Klas, nå er sjefen din?

- Hehe! Nei, vi er blitt kjempegode venner. Det tok tid å komme inn på Aylar, men allerede første gang jeg så henne, tenkte jeg: «Hun er som meg». Og det var hun. Derfor har vi så god kjemi, smiler Elita.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.