RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er tidenes mest sexy musikkvideo

Sist oppdatert:
Sprays brukere har kåret hvilken video som er hetest av alle. Se topp 5-listen.

Det var ingen tvil når brukerne våre skulle velge ut hvilken video som var tidenes mest sexy. Chris Isaaks lille strandtur med vakre Helena Christensen vant overlegent over både Madonna og Kylie.

Men også gode gamle Sabrina fra 80-tallet fikk noen stemmer. Den italienske kvinnen som vekket vilt begjær hos unge hockeyfriserte tenåringsgutter med sin mistenkelige løse bikini er ikke glemt.

Klikk deg inn på linkene og sjekk ut noen av videoene som Sprays brukere stemte frem. Her er topp 5 på sexy musikkvideo-kåringen.

1.Chris Isaaks ”Wicked Game”

musikkvideo liten
musikkvideo liten

Helena Christensen fikk sitt gjennombrudd som supermodell i denne videoen fra 1991. Sjelden har vel menn ønsket mer å dra på stranda.

2. Kylie ”I can’t get you out my head”

Med med et par gull hotpants kom Kylie tilbake som en rakett og vi klarer ikke få henne ut av hodet.

3.Madonna “Justify my love”

Hun er både dronning av pop og provokasjon. Selv dagens artister har til dags dato ikke den samme sjokkeffekten som Madonna hadde med sitt " Erotica"-album på 90-tallet.

4. Sabrina “Boys, Boys, Boys”

Vi var rimelig rystet at hun skulle få så mange stemmer. Det har blitt renset mange basseng siden Sabrina testet bikinien sin i ukjent farvann. Hun var 80-tallets sexy mama og dekte mer guttevegger enn tapetstrier gjorde i sin tid.

5.Christina Aquilera “Dirrty”

Britney og Christina kjemper stadig om hvem som er popens største " Slut". Men med denne Larry Flynt-lignende video kom vant Christina både "queen of slut"-tittel og motehuset Versaces gunst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere