RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Tor Ottos kjæledegge

Foto: Skermdump fra YouTube
Tor Otto Kjelsnes viser fram sin spesielle kjæledyr.

- Jeg har tatt meg litt av denne hjorten og prater med den hver eneste dag, sier Tor Otto Kjelsnes til NRK. Det startet for noen år siden da en hjortefamilie tok bolig i hagen hans. Den ene har med årene blitt så tam at den spiser av munnen til Kjelsnes.

Tidligere var to av hjortene svært kosete, men etter at den ene ble skutt under en jakt er det nå bare én av familiemedlemmene som tar nærkontakt med matfar.

Spiser av munnen
På videoene som Kjelsnes har lagt ut på YouTube kan du se «Nummer 33» som den heter, komme ruslende for å få godbiter fra Tor Otto i bua. Hjorten er svært glad i godbiter som epler og speltskive, og får jevnlig høy lagt ut på plenen.

«Her er vi»
- En dag jeg sto og monterte varmepumpe så hadde jeg ikke tid til å prate med dem. Da reagerte den ene med å slå med frambena for å varsle at de var der. De ville ha noe godt, forteller han.

Også kona Åshild Kjelsnes setter stor pris på hjortefamilien i hagen.

Nedenfor ser du to videoer fra YouTube som er lagt ut av familien Kjelsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere