NEW YORK (Nettavisen): Donald Trump er i harnisk etter at FBI i forrige gjennomførte en razzia i hans hjem Mar-a-Lago i Florida.

I en lang serie personlige mail som går ut til hans følgerer, bruker Donald Trump nå razziaen for å hente inn mer penger til seg selv.

Les også: Publiserer bildene Donald Trump hevder ikke eksisterte

Trump: - Ikke bare mitt hjem

– Ingenting som dette har noen gang tidligere skjedd med en president i USA, og det er viktig at du vet at det ikke bare var mitt hjem som ble krenket - det var hjemmet til hver eneste patriotiske amerikaner som jeg har kjempet for siden det ikoniske øyeblikket jeg kom ned den gyldne rulletrappen i 2015, skriver Trump i en av de personlige mailene til sine støttespillere.

Se video av en av mailene Donald Trump har sendt ut her - og se flere foto fra mailene nede i saken (saken fortsetter under).

– Vil aldri greie å fjerne Trump

– Her er det de ikke vil at du skal vite, skriver Trump i en annen mail der han hevder at FBI brøt seg inn i hjemmet hans, til tross for at han hadde sikret dokumentene tilfredsstillende i samråd med blant annet FBI.

I flere av mailene som blir sendt ut, kommer det også personlige meldinger fra Trumps barn.

– Venstresiden vil aldri greie å fjerne president Trump. Dette er trist. Som du vet ble min fars flotte hjem raidet av FBI. Dette er enestående og noe slikt har aldri tidligere skjedd mot en amerikansk president, skriver hans eldste sønn, Donald Trump jr. i en personlig mail til Trumps følgere.

Les også: Mental-måling av Biden: – Genuint bekymret

– Biden og Demokratene følger i fotsporene til alle de kommunist-diktatorene i Den tredje verden som venstresiden tilber.

– Deres ute-av-kontroll Justisdepartement river i stykker landet vårt på den måten de helt åpent forfølger sine politiske fiender. Dette er ikke ok. President Trump trenger å vite at du står sammen med ham i denne kritiske tiden. Vær så snill å skynde deg med en øyeblikkelig donasjon for offentlig å stå sammen med min far gjennom denne evigvarende heksejakten, skriver Donald Trump jr.

Les også: Melania-lekkasje: - De ville ikke ha noen vitner

– Knuser alle innsamlingsrekorder

Og skal man tro familien til Trump, så har disse personlige mailene fra Trump og hans barn en formidabel effekt når det gjelder hvor mye penger de nå får inn.

Trumps nest eldste sønn, Eric Trump, skriver på Twitter at innsamlingen som nå skjer, slår alle tidligere rekorder.

– DonaldJTrump.com knuser alle innsamlingsrekorder og jeg blir fortalt at man har samlet inn mer penger de 24 siste timer enn noen gang tidligere i historien! Det amerikanske folket er fly forbannet, skriver Eric Trump på Twitter.

Donald Trump hevder nå å ha startet noe som heter Official Trump Defense Fund, penger de hevder skal brukes til «å stå imot den radikale venstresiden».

Les også: Kanonseier til Trump: – Feier dem av banen

I en serie meldinger på sin medieplattformen Truth Social på søndag, hamrer Trump igjen løs på FBI for å ha gått til det skritt å gjennomføre en razzia hjemme hos ham.

Trump hevder blant annet at FBI har en lang historie med korrupsjon og skriver samtidig at det nå bare har blitt enda verre.

Les også: Tordenskrall fra Trump: Disse meldingene kan ikke leses i Norge

Se noen av meldingene her:

Væpnede Trump-supportere utenfor FBI

På lørdag samlet også væpnede Trump-supportere seg utenfor kontoret til FBI i Phoenix for å protestere mot razziaen.

Dette var ifølge Insider en lovlig demonstrasjon som gikk fredelig for seg.

Under denne avstemningen kan du se foto fra flere av Donald Trumps private mail til sine støttespillere: