*Nettavisen* Nyheter.

Her er TVNorges nye modelljeger

Onsdag starter Top Model-heksen Janice Dickinson sitt eget modellbyrå på TVNorge . Se bildene her.

22.08.06 13:44

(SIDE2:) Dickinson er Top Models svar på Simon Cowell der hun radbrekker mang en håpefull modellspire. Nå er hun lei av å være dommer og starter i stedet sitt eget modellbyrå.

Her skal hun ansette fem modeller, som hun så skal hjelpe opp og frem i verden. Døgnet rundt følger kameraene Janice i hennes kamp for å bygge opp sitt eget modellbyrå. Den rappskjefta og ubeskjedne jenta fra Brooklyn har nok kjennskap til bransjen til å vite hvilket rotterace hun begir seg inn på. For å gjøre sitt byrå til en suksess må hun sikre seg en håndfull toppmodeller på rekordtid. Og det mangler ikke på håpefulle skjønnheter i Los Angeles, men holder de mål etter Janice' forventninger?

Janice Dickinson kaller seg verdens første supermodell, og innrømmer i en alder av 52 at hun har tatt uttallige plastiske operasjoner - noe hun skriver om i boken «Everything About Me Is Fake ... and I'm Perfect».

Serien skal gå i ti episoder på TVNorge fra og med onsdag 23. august klokken 20.00. Vi får blant annet se Janice erte på seg en designer etter at hun hopper uti et basseng med en unik kjole på seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.