RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Ubisofts høstplan

Sist oppdatert:
Ubisoft stiller med en rekke storspill denne høsten. Her er hele oversikten.

(Spillmagasinet): Ubisoft har en rekke av stortitlene vi gleder oss til på spillfronten før jul.

Selskapet sendte mandag ut en komplett liste over høstens titler.

«Assassin's Creed» - Få har vel unngått å høre om denne tittelen. Vi i Spillmagasinet har skrevet om spillet både en, to og mange ganger. Spillet slippes til PS3 og Xbox 360 i november og til pc i begynnelsen av 2008.

«Beowulf» - Spillet er basert på filmen med samme navn og Spillmagasinet tok en tur utenlands for en eksklusiv titt på spillet. «Beowulf» slippes til PS3, Xbox 360 og PSP i november.

«Blazing Angels 2 Secret Missions of WWII» - Denne flysimulatoren har vi allerede anmeldt, sjekk om spillet er verdt pengene her.

«Brothers In Arms Hell's Highway» - Denne «ekstra vanskelige» skyteren slippes kun til Wii i desember. Versjonene til pc, PS3 og Xbox 360 i begynnelsen av 2008.

«CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION™ Hard Evidence» - Kan ikke si vi har den helt store troen på dette spillet, men vi skal ikke være fordomsfulle. Kanskje vil det rocke både på Xbox 360 og Wii når det kommer før jul.

«Haze» - Skytespillet med samvittighet? Gult er kult, men ikke for soldtatene som blir hektet på «nectar». Les mer om dop, våpen og frigjøringskamp her . Spillet slippes til PS3 før jul. Det er forventet til øvrige konsoller senere.

«Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East» - Her avsluttet angivelig eventyret på pc, skriver Ubisoft i pressemeldingen.

«NARUTO: Rise of a Ninja» - Dette spillet er utviklet eklusivt til Xbox 360 og her får vi oppleve Naruto helt fra begynnelsen. Spillet slippes i oktober.

«Rayman Raving Rabbids 2» - De syke kaninene er tilbake på Wii og Nintendo DS.

«Real Football 2008» - Et populært mobilspill slippes nå til Nintendo DS. Vil det fungere? Vi får se ...

I tillegg slipper Ubisoft de enda mer barne- og familievennlige spillene «Chessmaster: The Art of Learning» til Nintendo DS og «Chessmaster: Grandmaster Edition» til pc. Jentespillet «Imagine» til Nintendo DS. «Petz» er dessuten tilbake på DS og PS2m, og debuterer på Wii.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere