RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukas beste nettdagbok

Sist oppdatert:
Flere hundre brukere skriver nå egne weblogger på Spray. Vi har nå kåret en vinner som får en Sony Ericsson T610 med forhåndsbetalt ringetid.

Det var liten tvil om hvem som ble første ukevinner. Vinneren har skjønt hvor stor fleksibilitet SprayBlogg har, og hun har utnyttet mange av de avanserte funksjonene tjenesten tilbyr for å lage en dagbok og hjemmeside som er både underholdende og morsom.

SprayBlogg er nå inne i en testperiode og ukas vinner har vært svært flink til å komme med tilbakemeldinger til redaksjonen og utviklerne på hvilke funksjoner hun er fornøyd med og hvilke funksjoner hun ønsker seg i fremtiden.

Vinneren har også lagt ned mye arbeid i designbiten og laget en blogg som skiller seg ut fra mengden. Det at folk har muligheten til å lage blogger som både designmessig og innholdsmessig er selve hovedtanken bak SprayBlogg. Derfor veide dette selvsagt tungt når vi skulle kåre vinneren.

I tillegg til vakkert design og konstruktive tilbakemeldinger får også vinnerbloggen mye skryt for innholdet. Den oppdateres ofte og innholdet er både morsomt og engasjerende. Den utstrakte bruken av lenker viser også hvor effektiv man kan bruke en blogg for å guide folk rundt på nettet.

Det var derfor svært enkelt å kåre denne ukas vinner. Premien er en Sony Ericsson T610 med forhåndsbetalt ringetid fra Netcom. Vi håper at noe av denne ringetiden brukes til å oppdatere vinnerbloggen. SprayBlogg kan som mange sikkert vet oppdateres med både bilder og tekst via mobiltelefonen.

Her kan du besøke den suverene vinnerbloggen.

SprayBlogg er nå inne i en testperiode og er derfor lukket for nye brukere. I løpet av denne uken åpnes den imidlertid for nye brukere igjen. Da vil vi presentere SprayBlogg med nytt design og med topplister over de mest populære bloggene, de sist oppdaterte bloggene osv. I ukene fremover skal vi også dele ut en rekke fete premier, så de som følger med på www.sprayblogg.no vil få nye sjanser til å vinne premier.

Besøk SprayBlogg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere