RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukas beste spill

Sist oppdatert:
Her titlene som absolutt bør finne veien til stua di i nærmeste fremtid.

Før spillene overtar søkelyset, slik plukker vi ut spillene til denne listen: Først titter vi på alle de som har dukket opp den siste uken, og velger ut kremen av disse. Men har det ikke kommet fem toppspill i løpet av de siste sju dagene, legger vi til noen relativt ferske klassikere som fortjener all den oppmerksomhet de kan få. Så nå vet du det.

Prince of Persia
Sorry ”SSX3”, sorry ”Jak II” og sorry ”Knights of the Old Republic”, i kampen om årets spill ble dere slått på målstreken av den spretne prinsens fantastiske arabiske eventyr. Dette er et spill som inneholder alt, action, luftakrobatikk av ypperste klasse, en skikkelig røverhistorie, litt kjærlighet og mye, mye mer. Som alle gode historier vil slutten komme for fort, men veien ditt er som en tur til himmelen.

Link til anmeldelsen.

WRC3
Dette er en tittel vi har skrevet mye om tidligere, og med anmeldelsen rett rundt hjørnet, skal jeg ikke si så mye mer her. Men er du rallyfan eller bare glad i å kjøre styggfort med bil på smale veier, er dette det perfekte spillet for deg. En test vil dukke opp tidlig neste uke.

Link til den store forhåndsomtalen.

Atter en Konge
Og dermed har vi flyttet oss over på de litt eldre gullkornene. ”Atter en Konge” er spillet basert på ”Ringenes Herre”-film nummer tre, og gir deg anledning til å delta i hendelser fra filmen. En utrolig grafikk, atmosfære og underholdningsverdi er bare noe av det du vil finne her.

Link til anmeldelsen.

SSX3
”Spillet som aldri vil forsvinne”. ”SSX3” har vært med hver eneste gang, og har du ikke anskaffet spillet enda, hva venter du på? Her vil du finne time etter time med underholdning fordelt over tre utrolig bratte fjelltopper.

Link til anmeldelsen.

Top Spin
Også en gammel kjenning, ”Game, set & match Microsoft”. Kjøp dette hvis du er ute etter glimrende underholdning, både alene og sammen med venner. Like lett å lære seg som det er vanskelig og mestre, hvilket betyr at vinter vil bli til vår, og våren bli til sommer før alt sitter sånn noenlunde.

Link til anmeldelsen.

Boble
Ukas boble er et spill mange har gått og gledet seg til, men som vi her i Spillsonen ikke helt vet hva vi synes om enda, annet enn at det ikke er et dårlig spill. ”Need for Speed: Underground” is the name of the game, og elsker du ”Fast and the Furious”-filmene vil dette falle i smak. Resten bør vente til vår dom faller i neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere