*Nettavisen* Nyheter.

Her er ukens modelljaktvinnere

Denne uken er vinnerne fra Trondheim og Moss. Møt Daniel og Linn her. Det er fortsatt sjanser til å bli ukesvinner og bli med i finalen til slutt. Bli med her.

29.10.03 14:44

Daniel Lund Godbolt er 17 år og kommer fra Tønsberg. På grunn av tekniske problemer har hans bilde falt ut, men vi jobber med å komme i kontakt med Daniel. Han er denne ukens mannlige vinner og får en Sony Ericsson t610.

En telefon får også Linn Glasø fra Trondheim, som du kan lese mer om her .

Her kan du melde deg på modelljakten

Hovedpremien

Som de fleste har fått med seg er modelljakten på Sone2 og Spray et samarbeid med modellbyrået Heartbreak. Sammen med disse har vi nå kommet opp med hovedpremien.

- Vi ønsker å gi de som vinner, en gutt og en jente, ett samarbeid med Heartbreak som modellbyrå, sier Pål Vassbotten i Heartbreak. Det betyr et management så lenge de ønsker å holde liv i sin modellkarriere. Vi starter det hele med en ukes ophold i London i vinterferien 2004. I London blir det fotoopptakk, go-and-sees, castings og mange andre opplevelser. En bit av en modells hverdag.

Slik avgjøres det

I løpet av november måned vil finalen i modelljakten avholdes. Da blir alle ukesvinnere samt utplukkede kandidater fra juryen få muligheten til å delta i audition hvor man vil bli fotografert, filmet og snakket med. På kvelden etter audition blir det finale for de som går videre fra audition. Finalen blir arrangert sammen med en fest hvor det også blir mange muligheter for å treffe representanter fra modellbyrået. Det vil også bli kårets "folkets favoritt" på arrangementet som mottar flere premier.

Nærmere program og dato for finalen vil følge veldig snart. Inntil videre kan du melde deg på for å få en plass i finalen og kanskje starte din store modellkarriere. Du kan også vinne en Sony Ericsson t610 som ukesvinner.

Husk at du kun sender inn et bilde når du melder deg på. Send gjerne noen ekstra direkte til oss på modelljakten@tv2.no. Send gjerne både bilde av ansikt og deg i helfigur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.