RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens modellvinner

Sist oppdatert:
Maryanne Dokken (20) elsker å stå foran kamera, og håper å gjøre karriere som fotomodell. Møt ukens vinner i jakten på Maybelline-modellen.

- Hvordan vil du beskrive deg selv?

Jeg vil beskrive meg selv som ei blid og utadvent jente, full av liv. Jeg prøver å få mest mulig ut av livet. Jeg elsker utfordringer og å møte nye spennende mennesker. Men jeg er også litt sta. Når jeg har begynt på noe, vil jeg ha et best mulig resultat og yte mitt beste.

- Hva gjør du til daglig?

Til daglig jobber jeg med hjemmebasert omsorg. Jobben går ut på å hjelpe gamle og trengende med ting de trenger hjelp til. Dette yrket gir meg mye. I dagens samfunn er det viktig å ikke bli for selvsentrert, men hjelpe og lytte til andre mennesker som har en litt tyngre hverdag enn deg selv. Jeg ble ferdig med videregående skole for et år siden, og ville ta en pause fra skole for å få litt jobberfaring. Jeg tar også modelljobber på si, da dette er noe jeg virkelig brenner for.

- Hva gjør at du skiller deg ut?

Jeg er positiv og prøver mitt aller ytterste for å gjøre en best mulig jobb. Jeg forventer ingenting, men håper på det beste i alle situasjoner. Jeg er ei naturlig jente som har bena godt plantet på jorda. Det er nok viktig i dette yrket. Samtidig har jeg en god dose tålmodighet. Det er jeg glad for.

- Hva slags forhold har du til Maybelline-produkter?

Jeg kjøper en del sminke, og synes det er morsomt å eksperimentere. Jeg har tatt et par sminkekurs tidligere, og har lagt merke til at flere og flere bruker Maybelline-produkter. Jeg har en del av produktene selv og synes de er svært effektive, samtidig som det er enkelt å påføre.

- Hva tror du fikk juryen til å velge deg som ukens vinner?

Jeg håper juryen valgte meg fordi de synes jeg hadde utstråling, og kunne stå foran kameraet. Utstråling er veldig viktig når man jobber som modell. Det synes i alle fall jeg. Jeg håper også de valgte meg fordi de synes jeg kunne passe som maybelline-modell.

- Hva er ditt største ønske?

Mitt største ønske er å kunne utvikle meg til å jobbe som modell på heltid. Jeg synes det er kjempemoro å stå foran kameraet. Dette er noe jeg har holdt på med et par år, og jobber hardt for å få ønsket oppfylt. Når man liker det man driver med, gjør man det ofte bra. Jeg prøver å gi mye av meg selv og står på. Når jeg blir en gammel dame vil jeg ha et liv å se tilbake på med glede. Jeg har lyst å oppleve mye og erfare mest mulig. Det viktigste er å være frisk og lykkelig hele livet.

- Hva skjer om du vinner og du får muligheten til å satse på en modellkarriere (med tanke på jobb/utdanning)?

Jeg er i en periode i livet der jeg er forberedt på at alt mulig kan skje. Det er det jeg synes er så spennende. Vinner jeg er jeg villig til å satse på en modellkarriere. Siden jeg jobber som vikar har jeg ikke like mange forpliktelser i jobben som en del andre, og kan starte på hva jeg vil, når jeg vil.

Meld deg på Maybelline-modellen
Sammen med Maybelline og modellbyrået Team Modells skal Spray kåre Maybelline-modellen. Vinneren får produkter fra Maybelline, en tur for to til New York og tilknytning til Team Models. I tillegg skal vi kåre ukevinnere som også mottar produkter fra Maybelline.

Her finner du påmeldingsskjema

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere