*Nettavisen* Nyheter.

Her er ukens produkter - uke 20

Foto: (Side2/Paul Weaver)

Rosebud salve og Gliss Balsamspray er ukens produkter i uke 20.

27.05.11 14:24

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke to produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Rosebud
Dette lover produktet: Rosebud original - klassikeren som man aldri blir lei, og dens multi-use funksjon er midt i blinken fremover nå; fungerer like godt mot tørre lepper og neglebånd og ru albuer, som styling til øyenbryn og krusete («frizzy») hår. I sommer er den helt nødvending i strandbagen da den også lindrer solbrente nesetipper og f.eks. brennmanet sår, og dessuten gir leppene en delikat glans på 1-2-3! Visste du at den også kan dempe irritasjon og svie etter vepse- og biestikk? Lett å pakke, selv i håndbagasjen.

Pris: 98 kroner.

Side2 mener: Denne balmen er et uunnværlig skjønnhetsprodukt som passer kvinner i alle aldre. Rosebud kan brukes til så mangt, og er derfor blant de få tingene du alltid bør ha i veska. Testpersonen opplever ofte tørre albuer, tørre lepper og ikke minst frizzy hår. Produktet er fantastisk mot disse problemene.

Gliss Balsamspray
Balsamsprayene som nå lanseres av Schwarzkopf sparer ikke bare tid, men gir også næring til håret og gjør det glansfullt og mykt. Gliss Balsamspray motvirker i tillegg frizzy hår og ser til at håret forblir mykt og glatt - selv i fuktig vær.

- Balsam/hårkur er viktig egenpleie for å opprettholde et sunt og glansfullt hår. Balsam lukker skjellaget i hårstrået slik at håret beskyttes fra forurensing og annen ekstern påvirkning, og forhindrer dermed slitasje. Balsam er den viktigste faktoren for å daglig vedlikeholde et sunt og glansfullt hår, sier Hilde Klerck-Nilssen, markedssjefen i Gliss Norge.

Pris: 49 kroner.

Side2 mener: Denne balsamsprayen lukter fantastisk, og er en deilig erstatning til vanlig balsam eller som et tillegg når håret er flokete og frizzy. Håret blir lettere å gre ut, og får i tillegg den deilige duften. Side2 elsker den fuksiarosa sprayen, og gir plusspoeng for godt design.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag