RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens produkter - uke 21

(Decleor)
Sist oppdatert:
Shu Uemura Essence Absolue og Decleor Expression smoothing roll'on er Side2s favoritt i uke 21.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke to produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Shu Uemura Essence Absolue - gold limited edition

Dette lover produktet: Essence Absolue kom på markedet for to år siden, men i år gjenoppdages den i en kostbar gulleske. Dette er en hyllest til flytende gull, og i gullesken finner vi konsentrert legendarisk Kamelia olje i få lettvektige dråper. Essence Absolue tilbyr intens næring og beskyttelse for solskadet hår og er essensiell for tørt hår. Man oppnår mykhet og unik glans til håret. Dette allsidige produktet er en perfekt motgift til tørt hår.

Shu Uemura selges kun i Art of Hair Ateliers. Essence Absolue koster 400 kroner.

Side2 mener: Denne oljen virker bare utrolig mykgjørende på håret. To pump i nyvasket hår, og du får et mykt og glansfullt hår, som ikke ser fett ut. Det beste av alt, er at det bare er å ta på mer av oljen i løpet av dagen, uten at håret blir fett. Håret får bare enda mer næring, og ser sunt og frisk ut. Et perfekt produkt for deg som sliter med tørt og slitt hår. Oljen er også effektiv mot brusete småhår. Side2 mener dette er et absolutt må ha-produkt.

Decleor Expression smoothing roll'on - 30+

Dette lover produktet: Et spesielt produkt som minimerer de første linjene rundt øynene, leppene og i pannen. Motvirker fremvekst av nye linjer. En ny daglig hudpleierutine, som gir et frisk og uthvilt utseende som resultat. Aromatiske planteessenser av Neroli beroliger og lindrer huden. Hyaluronsyre binder og bevarer fuktigheten i huden slik at tørrhetslinjer minimeres og ujevnheter glattes ut. Huden blir mykere, mer smidig og ser tydelig yngre ut.

Decleor selges i hudpleiesalonger og Spa over hele landet. Expression smoothing roll'on koster 549 kroner for 20 ml.

Side2 mener: Denne øyekremen er utrolig enkel å påføre. Munnstykket med tre kuler virker kjølende, og er lett å bruke til massasje rundt øyet. Testpersonen har ikke sett tydelige resultater av reduserte linjer, men føler at linjene som allerede er rundt øyet har blitt litt mer visket ut. Huden rundt øynene føles jevn og myk.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere