RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Christian Dior)

Her er ukens produkter - uke 23

Sist oppdatert:
5 couleur lift fra Christian Dior og EDT Mood fra Tromborg er Side2s favoritter denne uken.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

5 couleur lift fra Christian Dior
Produktet lover: Den legendariske 5 Couleur ble lansert i 1987. I 2011 tar Dior steget videre ved å lansere en øyeskygge injisert med et serum som åpner øynene for et profesjonelt og «løftet» resultat. For et umiddelbart strålende og ungdommelig resultat. Her er de fire stegene: 1. primeren inneholder aktive konsentrerte hudpleieingredienser som glatter ut øyelokket og gjør at øyeskyggen sitter lenger. 2. De pudderaktige øyeskyggene er injisert med et serum som smelter inn i huden og glatter ut rynker, løfter og gir et nytt liv til øynene i en enkel påføring. Du kan velge mellom to farger. 3. Det myke pudderet gir et strålende resultat og legges på øyenbrynsbuen og på øyebuen ved nesen. 4. Denne kremen/pudderaktige konsistensen gir muligheten for valgfri intensitet til bruk på øyenbryn eller som eyeliner. For Christian Diors «New Look» makeup, legg sterke, markerte bryn.

Pris: 510 kroner.

Side2 mener: En fin palett med fine skygger som holder seg på øyelokket hele dagen og kvelden! Bruker du både basen og den kremete skyggen rundt øynene har du et flott alt i ett sett. Den brune kremskyggen som kan brukes som kajal funker helt supert til sotete øyne til kveldsbruk eller ton den helt ned til dagbruk. De grå skyggene går ton i ton og settet har en fin bruksanvisning til hvordan du kan bruke og sette sammen fargene for best effekt. Den hvite skyggen er fin å bruke i globallinjen, men de fleste har sine egne preferanser når det kommer til øyesminke og jeg blandet og mikset fargene litt. Den aller lyseste brukte jeg bare som litt skimmer over de mørkere skyggene.

EDT Mood fra Tromborg

Produktet lover: Dette er danske Tromborgs økologiske og naturlige sommerduft. Det er en parfyme uten parfyme, som er laget av eteriske oljer. Duften er oppløftende og forførende. Duften kommer i to utgaver; Mood og Mood dark. Mood inneholder verbena, appelsin, grapefrukt, rosmarin og kanel. Dufter lett og utrolig friskt. Mood dark er kreativ, og inneholder stimulerende grape med undertoner av Patchouli. Mystisk og ekstravagant.

Pris 685 kroner.

Side2 mener: Du får kanskje sjokk når du sprayer på Tromborg første gang, fordi duften er så sterk. Men etter kort tid gir den sterke lukten seg, og du blir nærmest omringet av en utrolig sanselig opplevelse. Duften er sensuell og forførende, som produktet lover, og absolutt en favoritt blant gutta. Med denne duften kan du garantert flørte deg gjennom sommernatten. Side2 gir Tromborgs Mood også plusspoeng for at duften holder lenge. Kun 2-4 spray er nok til å vare i mange timer. NB! Side2 har kun testet Mood.

Har du tips til gode produkter vi bør teste? Send inn her.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere