RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens produkter - uke 26

(Deborah Lippman)
Sist oppdatert:
Neglelakkene fra Deborah Lippmann og Aloe vera Gel er Side2s favoritter denne uken.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Deborah Lippmann neglelakker

Dette lover produktet: Deborah Lippmann er en luksuslinje av prisvinnende hånd og fotpleie. Den ble opprettet som et resultat av arbeidet hennes med noen av de mest ikoniske figurene i mote; fra Cher til Sarah Jessica Parker, til Zac Posen Rodarte. Det nyeste nå er også Deborah Lippmans nye farge «Lady Gaga». Deborah Lippmann collection består av over 45 neglelakker med langvarig hold, sammen med spesialbehandlinger for negler, hender og føtter. Serien kjennetegnes av klassiske , men likevel moderne farger som alle er oppkalt etter sangtitler, inspirert av Deborah Lippmanns kjærlighet til musikk. Neglelakkene holder lenge, tørker raskt, har mye pigmentering og er uten formaldehyd, tolkene og Dibutyl Phthalate. Neglelakken fra Deborah Lippmann er elsket av stjernene og omfavnet av skjønnhetsbransjen.

Side2 testet fargen naked

Pris: Basefarger 169 kroner og glitter 199 kroner.

Side2 mener: Disse neglelakkene fra Deborah Lippmann er fantastisk lette å påføre. Det holder med ett strøk, og det ene strøket holder i mange dager, selv uten base og top coat. Fargen naked passer perfekt til sommerens herlige plagg i duse farger. Side2 gleder seg også til å teste flere av de litt mer fargesprakende lakkene til Deborah Lippmann.

Vaseline Intensive Care Aloe vera Gel
Dette lover produktet:
Det skiftende nordiske klimaet har stor påvirkning på huden. Huden mister fuktighet og blir mer følsom. Den trenger derfor spesielt tilpasset pleie. 98 % Aloe vera Gel er spesielt utviklet for nordiske forhold og har dokumentert fuktighetsgivende effekt. Den inneholder hele 98 % ren Aloe vera gel som tilfører fuktighet, mykgjør, beroliger og motvirker irritasjon. Det finnes mer enn 300 aloe arter, men bare 4-5 har dokumentert effekt. Vaseline Intensive Care Aloe vera bruker kun Aloe vera med dokumentert effekt. Geleen gir en mild, lindrende og svalende følelse. Den trekker raskt inn i huden og har en oppfriskende duft. 98 % Aloe vera Gel er dermatologisk testet. Kan anvendes på alle typer hud. Perfekt å benytte når huden føles varm - etter for eksempel soling, trening og dusjing. Den kan også brukes på ulike typer forbrenninger som for eksempel solbrenthet eller når du har brent deg på brennmanet. Plages du av myggstikk som hovner opp og klør? Smør på 98 % Aloe Vera Gel. Etter hvert forsvinner hevelsen og det slutter å klø.

Pris: 75 kroner

Side2 mener: Side2 ønsker spesielt å nevne denne Aloe vera geleen, da den har spesielt god effekt på solbrent hud. Jeg testet denne på min tre år gamle datter, som hadde fått soleksem en av de første solværsdagene i sommer. I løpet av natten var de små røde prikkene borte. Geleen er spesielt deilig å påføre huden etter at den har stått i kjøleskapet og blitt kald. Et perfekt produkt å ha for hånden på ferie ved sjøen eller på fjellet. Kan brukes både til solstikk og solbrenthet, og er et perfekt aften sun-produkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere