RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(The Body Shop)

Her er ukens produkter - uke 27

Sist oppdatert:
Dreams Unlimited og Dove Summer Glow er Side2s favoritter denne uken.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Dove Summer Glow

Dette lover produktet: Dove Summer Glow er en bodylotion med fuktighetsgivere og selvbruningseffekt. Daglig bruk av Dove Summer Glow gir en vakker, jevn og naturlig brunfarge. Brun-uten-solprodukter anbefales ikke for de med problemhud. Det er også viktig å huske på at du trenger solkrem selv om du har blitt brun med Dove Summer Glow. Dove Summer Glow bodylotion inneholder ikke solfaktor.

Pris: 62 kroner

Side2 mener: Denne bodylotion med selvbruningseffekt er perfekt for deg som ønsker et svakt inntrykk av solbrun hud. Smør gjerne produktet på et par dager etter hverandre, og du vil se en tydelig brunere hud. Skal du på fest eller i bryllup, og du ikke har oppnådd den riktige fargen som du ønsket deg, er Dove Summer Glow en perfekt erstatning.

Dreams Unlimited Eau de Parfum fra The Body Shop

Dette lover produktet: Dreams Unlimited Eau de Parfum er inspirert av avdøde Dame Anita Roddick som sa; «Uansett hva du drømmer om, kan du bli det». Med Dreams Unlimited ønsker The Body Shop å spre positivt budskap, og oppmuntre alle kvinner til å tro på drømmene sine og gjøre dem virkelige. Dreams Unlimited er en delikat og feminin duft som har blitt kreert av to av verdens fineste neser; Loc Dong og Anne Flipo. Duften er en fortryllende blanding av oppløftende noter av appelsinolje, fruktig solbær, sprø grønn chili, myk iris og spennende sedertre.

Pris: 30 ml/239 kroner og 50 ml/329 kroner

Side2 mener: Dette er en herlig sommerduft for deg som liker søte parfymer. Dreams Unlimited passer kanskje best til litt yngre jenter, som ikke ønsker en spesielt krydret parfyme. Men den er perfekt som en dagparfyme på late sommerdager, og gir en romantisk stemning sammen med lette sommerkjoler. Spray gjerne på noen ekstra ganger, så er du sikker på at den holder hele dagen og natten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere