RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens produkter - uke 29

(Zein Obagi)
Sist oppdatert:
ORaser Body Emulsion og Tamponger med twist fra Libresse er Side2s favoritter denne uken.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

ZO Skin Health ORaser Body Emulsion

Dette lover produktet: Dette er uten tvil den beste fuktighetskremen tilgjengelig uten resept. Den forhindrer tap av fuktighet og gjenvinner hudens ungdommelige utseende, tekstur og tone med retinol, ceramider og emollients. En antioksidant-rik krem med melkesyre som gjør utsatte områder mykere. Dette er næring fra topp til tå. Hvis du bruker Oraser ® Body Emulsion umiddelbart etter barbering, vil huden din prikke i ca 5 sekunder. Det er bare melkesyren som jobber.

Påfør over hele kroppen (fra halsen og ned), etter dusjing, mens huden fortsatt er litt fuktig. Spesiell oppmerksomhet kan gis til albuer, knær og føtter.

Pris: 790 kroner

Side2 mener: Denne fuktighetskremen er noe utenom det vanlige. Når du smører denne på spesielt tørre områder på huden vil du merke umiddelbar virkning. Vi testet kremen på litt sår hud under armene, og etter kort tid var huden helt silkemyk igjen. Kremen lukter ikke spesielt godt, men det spiller ingen rolle, så lenge den jobber så bra i huden som det den gjør. Flasken koster litt, men hvis du bruker den mest på de utsatte tørre partiene på kroppen, vil den vare lenge. Dette er en krem som virkelig er å anbefale, og det er lett å bli hekta, når du oppdager hvor fantastisk den er på huden din.

Tamponger med twist fra Libresse

Dette lover produktet: Er du lei av at plasten som beskytter tampongen kleber, og havner alle andre steder enn i søppelbøtta? Libresse løser problemet med en twist. Vrir du på midten av den nye forpakningen slipper den lett. Twist and open kommer med seks forskjellige mønstre. Samtidig oppgraderes Libresse tamponger med bølgende kanaler, slankere fasong og rundere tupp slik at den er enkel å sette inn, sikker og behagelig å bruke. Libresse tamponger finnes også i størrelsene mini, normal og super.

Pris: 28,90 kroner

Side2 mener: Denne tampongen er rett og slett bare helt genial. Endelig får vi en forpakning som ikke klistrer seg til toalettskåla eller flisene på badet. Plasten er enkel å ta av, og det er nesten rart ingen har tenkt på dette tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere