RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Helena Rubinstein)

Her er ukens produkter - uke 31

Sist oppdatert:
Prodigy Powercell Night Shot og TL designs UV-lakk 30 er Side2s favoritter denne uken.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Prodigy Powercell Night Shot fra Helena Rubinstein

Dette lover produktet: Prodigy Powercell Night Shot pleier og styrker huden om natten, når huden er mest mottakelig for pleie. Den høye konsentrasjonen av vegetabilske stamceller styrker cellefornyelsen og hudens naturlige reparasjonsmekanisme. Prodigy Powercell Night Shot fornyer hudens evne til fornyelse. Den gir en hud som ser yngre ut, minsker synlige rynker mens du sover, og gir en fornyet glød.

Pris: 750 kroner

NB! Produktet er i salg fra 10. august 2011.

Side2 mener: Dette hudpleieproduktet gir fantastisk fuktighet til huden gjennom natten. Det er perfekt at huden får hvile samtidig som den trekker til seg fuktigheten fra nattkremen. Det er lite lukt i kremen og konsistensen er akkurat passe tynn. Prodigy Powercell er også perfekt å bruke som nattpleie rundt øynene.

UV-lakk fra TL design (Tone Lise akademiet)

Dette lover produktet: UV 30 – Sealer for akryl. Flytende plast som beskytter kunstnegl mot misfarging fra uv lys (uva & uvb stråler). Kjempefin å bruke på misfargede naturlige negler, spesielt på tærne. Du får en flott rosa farge istedenfor gule skitne negler.

Pris: 199 kroner

Side2 mener: Ønsker du naturlige negler uten farge, men som likevel ser friske og velstelte ut, er dette lakken for deg. UV-lakken er en top coat, så ta gjerne en helt blank lakk eller base coat under. UV-lakken er først og fremst beregnet til akrylnegler. Den fremhever den rosa støpen og den hvite perlemortippen, dersom du har akrylnegler. Men lakken gir en minst like fin finish for deg uten akrylnegler. Dette er et lite steg, som gir fantastiske resultater.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere