RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens produkter - uke 33

Sist oppdatert:
Clean Cotton T-shirt og GB shampoo og balsam er ukens produkter.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Clean Cotton T-shirt

Dette lover produkter: Cotton T-skjorte lukter akkurat som navnet antyder - som en ren, vasket bomull T-skjorte; et plagg nesten hver eneste kvinne har i garderoben. Lukten er herlig luftig og kjølig, designet for å produsere en behagelig følelse av velvære og komfort. Duften åpner med aldehyder, bergamott og frisk såpevann Accord av vasket tøy. Hjertet av komposisjonen er laget av duggvåte freesia, bomull blomst og rose tre, lagt på komfortabel base av ren amber, varme musk og vetiver.

Fås i 30 og 60 ml

Side2 mener: Dette er en duft utenom det vanlige. Den lukter ikke verken feminint eller maskulint, og kunne helt sikkert blitt brukt av begge kjønn. Men den er fantastisk. Som navnet selv sier lukter den deilig rent tøy. Jeg gleder meg faktisk over hvert spray fra denne fantastiske duften, og det samme gjør kjæresten min.

GB shampoo og conditioner

Dette lover produktet:Shampoo: GB by Gun-Britt Shampoo Normal er en shampoo som kan brukes hver dag. Inneholder Seaweeds som er naturlig rik på vitaminer og mineraler, styrker og pleier hårets struktur og etterlater håret fleksibelt, glansfullt og enkelt å børste. Velegnet til farget hår, med UV-filter som beskytter mot solens stråler.

Conditioner: GB by Gun-Britt Conditioner Normal er til mellomkraftig og normalt hår. Bruk både shampoo og conditioner så ofte du vil – ditt hår etterlates mykt, blankt og glansfullt. Inneholder bl.a. seaweeds, som er rik på vitaminer og mineraler og styrker hårets struktur. Med UV-filter. Kan brukes i farget hår.

Pris: 199 pr. stk.

Side2 mener: Jeg trodde faktisk at jeg hadde fått fett hår, helt til jeg byttet fra en kjent billigere shampoo, til denne shampooen fra GB. Det føles helt annerledes. Håret har fått en ny glans, uten å bli verken tørt eller fett. Og ikke minst, håret er like fint etter å ha sovet en hel natt, så du trenger absolutt ikke å vaske håret hver dag. I tillegg får du fram ditt hårs perfekte struktur. En så god shampoo er det verdt å betale 199 kroner for.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere