RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ukens produkter - uke 34

(Lancome)
Sist oppdatert:
Moisture Foundation, Hypnôse mascara og Prodigy Liquid light eye opener.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Hypnôse mascara fra Lancôme

Dette lover produktet: Hypnôse Mascara er en volummascara som separerer og gir lengde. Den inneholder SoftSculpt™, et nytt system av myke vokser kombinert med polymer som gir opptil 6 ganger volum til vippene. Dets konsistens er som en lett fluid, hvilket gjør at man kan male vippene så mange ganger man vil før den tørker. Hypnose er tilsatt silikon, glyserin og B5-vitamin, slik at vippene holder seg smidige og myke hele dagen.

Pris:

Side2 mener: Denne mascaraen er lett å påføre, og den gir mye farge med kun noen få børsterunder. Mascaraen holder godt gjennom hele dagen, uten å bli klumpete eller falle av. Hypnôse åpner også øyepartiet mer, og er perfekt sammen med litt mørk eyeliner. Har du lyst på sotete øyne, er det også fint med en mascara som gir en tykk og deilig glamorøs følelse.

Prodigy Liquid light eye opener fra Helena Rubinstein

Dette lover produktet: Nyheten Prodigy Liquid light eye opener er en fantastisk highlighter for et tilsynelatende umiddelbart strålende og yngre utseende. Den bekjemper de 3 hovedbekymringer om aldring rundt øyepartiet; rynker, mørke ringer og poser. For enhver kvinne som ønsker øyeblikkelig glød og et yngre utseende. Prodigy Liquid light eye opener er ikke en concealer, men en highlighter beriket med «liquid light»-kompleks som har en foryngende effekt som glatter ut og fornyer området rundt øyet gjennom styrkende Bio-SAP. Resultatet er et lysere øyeområde, og øyet ser friskere og mer åpent ut.

Pris: 310 kroner for 15 ml

Side2 mener: Det gis tydelig beskjed på pakningen at dette ikke er en concealer, men jeg må innrømme at jeg bruker den istedenfor en concealer. Den gir faktisk bare enda mer effekt enn en vanlig concealer. I tillegg til å åpne øynene, gjør denne highlighten øyepartiet en del lysere. Dette har blitt et nytt «må ha»-produkt i sminkepungen. Perfekt en dag du har fått litt lite søvn, og føler du må «reparere» med makeupen.

Moisture Foundation fra Body Shop

Dette lover produktet: Oil Free Balancing Foundation SPF 15 - fet hud/kombinasjonshud: En lett underlagskrem som gir huden glød, uten å gjøre den blank. Produktet sitter godt på, og takket være lysreflekterende partikler, blir lyset reflektert bort fra de blanke områdene. Pudderet bidrar også til å gjøre huden matt. Inneholder et vitaminkompleks bestående av a-, c- og b5-vitaminer. Solfaktor 15 beskytter huden. Produktet kommer i en hendig forpakning med pumpe for doseringskontroll.

Pris: 198 kroner

Side2 mener: Denne foundation gir et svakt resultat av «porselenshud». Den dekker ikke absolutt alt, men det gjør den også litt mer naturlig enn mange andre foundations. Den er lett å påføre, og glir med en gang inn i huden. Det viktigste av alt, den gir et naturlig resultat. Flasken er utrolig drøy, mye takket være pumpen med doseringskontroll. To pump er perfekt til å dekke hele ansiktet og litt nedover halsen. Slik unngår du også en markert skille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere