RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Prudusentene

Her er ukens produkter - uke 38

Sist oppdatert:
All Soft Argan-6 Oil og Yotuel Whitening Pen.

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Hvilke produkter bør vi anmelde? Send oss tips

Redken All Soft Argan-6 Oil

Dette lover produktet: Produktet inneholder Argan-6 olje, som er rik på vitamin E som mykgjør hodebunn og hår.Omega-6 skal fornye hårets lipider for en intens mykhet. Avansert teknologi trenger inn i cortex for å maksimale resultatet. En magisk olje med seks fordeler: Oljen fornyer håret over natten, pleier før sjamponering, mykgjør som treatment, beskytter før føning, tilfører glans ved styling og glatter ut etter føning. Et produkt så lett at håret ikke blir tungt.

Pris: 299,-

Side2 mener: Dette produktet fikk håret til å føles ut som babyhår, uten at det verken ble fett eller tungt. Hvis man smører produktet på hendene, så kjenner man at oljen ikke er like «tykk» som noen andre håroljer kan være. Om man påfører produktet i håret like etter hårvask blir det lettere å få et fint resultat etter både føning og retning. Pluss for en behagelig duft, som verken lukter for mye eller for lite. Håret kjennes sunt ut.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Yotuel Whitening Pen

Dette lover produktet: Yotuel blekepenn er en strålende nyhet, som fjerner misfarging og mørkt belegg på tennene raskt og trygt - til og med i mellomrommet mellom tennene. Blekepennen kan brukes flere ganger om dagen, når som helst og hvor som helst. Inneholder xylitol og fluor. Remineraliserer og pusser munnen, motvirker nye hull og ising i tennene. Forsterker samtidig emaljen og gir et optimalt blekeresultat skånsomt og trygt.

Pris: 215,- (Boots Apotek)

Side2 mener: Denne tannblekingspennen er utrolig enkel å bruke, spesielt i forhold til andre blekingsmetoder hvor man for eksempel må bruke skinner eller lys. Det eneste du trenger å gjøre er å pensle to strøk av geleen på tennene, og så kan du gjøre som du vanligvis pleier - med unntak av at du ikke kan spise eller drikke på 30 minutter.

Smaken av kremen forsvinner etter 30 sekunder, og du glemmer at du har den på fordi den verken svir eller legger seg som tykt belegg på tennene. Etter bare en uke har tennene lysnet to nyanser.

Hvilke produkter bør vi anmelde? Send oss tips

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere