*Nettavisen* Nyheter.

Her er ukens produkter - uke 40

LUKTER FANTASTISK:

Matrix Curl Super Defrizzer Gel og L`occitane Délice des Fruits.

07.10.11 12:34

Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Hvilke produkter bør vi anmelde? Send oss tips

Matrix Curl Super Defrizzer Gel

Dette lover produktet: En gele som øyeblikkelig smelter inn i håret. Kontrollerer uten at håret stivner. Denne unike flytende formelen trekker øyeblikkelig inn i håret samtidig som den definerer krøller og gir sterk og bevegelighold. Jojobaolje og hvetestivelse gir maksimal frizz kontroll og næring med hveteprotener for perfekte, glansgulle krøller.

Side2 mener: Denne geleen passer perfekt til det som skjer på hårfronten nå, altså at håret skal se mer naturlig og uberørt ut. Vi testet den på hår som er naturlig bølgete, og brusete, men ikke helt krøllet. Håret fikk naturlig tekstur, uten at det ble stivt, eller vanskelig å håndtere. Pluss for fin glans.

Klikk på bildet for å forstørre.

NY SERIE: L`occitane lanserer Délice des Fruits i november.

L`occitane Délice des Fruits Body Creme
(Fra en ny serie produkter, Délice des Fruits, som lanseres i november.)

Dette lover produktet: Denne samlingen av duftende behandliger avslører deilige aromaer som rømmer fra stekepanner hvor de solfylte sitrusfrukter er blandet med sukker. Denne kremen gir fuktighet til huden samtidig som den omsvøper kroppen i en fruktig lukt av glasert sitrusskall. Inneholder sitron og essensielle oljer.

Side2 mener: Nam, man får nesten lyst til å spise opp kremen fordi den lukter så godt. Bruker man denne kremen, kan man gjerne la parfymen ligge den dagen. Det lukter frukt og godteri på en gang. Men den er ikke for søt heller, det er den fruktige lukten som dominerer. I tillegg blir huden myk og god.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag