*Nettavisen* Nyheter.

Her er ukens produkter

Foto: (The Body Shop)

Tromborg Calendula water og Brow & Liner Kit er ukens produkter.

21.09.12 12:16

(SIDE2): Side2 starter denne våren opp en ny serie, der vi hver fredag kårer «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi i Side2 mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Se flere ukens produkter her

Under kan du se hvilke to produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Calendula Water fra Tromborg

Dette lover produktet:
Utvunnet fra Callendula Officinalis, som er økologisk dyrket. Kan brukes til alle hudtyper. Super for sensitiv og problemhud. Pleier, heler og er et fint alternativ til skintonic. Kan brukes morgen og aften eller når som helst når ansiktet trenger en piff av fukt og friskhet. Perfekt som aftersun da den har en helende effekt. Filfører huden energi og virker bløtgjørende. Calendula Water kan brukes både før og etter makeup. Før for å få fuktighet under foundation, eller etter for å få en flott finish på makeupen.

Side2 mener:
Calendula Water er perfekt for deg som sitter mye foran pc-en. Etter noen timer foran pc-en blir man ofte tørr i huden, men med et par spray fra Calendula Water, får du plutselig ny fuktighet og ikke minst glød. Den har også en fantastisk duft av sitrusfrukter, og gir en herlig følelse av sommer. Men pass på å spraye kun en – to spray i ansiktet, hvis ikke kan huden din lett se fet ut. Da varer også flasken lenger.

Brow & Liner Kit fra The Body Shop

Dette lover produktet:
Naturlig og fuktgivende pudder som gir farge til øyenbrynene mens de former og pleier dem. Kan påføres tørt på brynene. Bruk fuktet pensel, og produktet kan påføres som eyeliner hvis du ønsker mer intensitet. Inneholder marulaolje fra Solidarisk Handel i Namibia. Finnes i 3 paletter: 01 Shade: Blonde/Auburn, 02 Shade: Brown/Brunette; 03 Shade: Dark Brown/Black.

Side2 mener:
Dette er det perfekte kitet for deg som ønsker fyldige og mer markerte øyebryn. Påfør skyggen på øyebrynet, så vil brynene dine se naturlig tykke ut. Rådfør deg gjerne med hvilken farge som passer din hudfarge. Brow & Liner Kit kommer med to fargenyanser i hvert kit, så da kan du variere fargene mellom blek vinterhud og solbrun sommerhud. Ikke overdriv påføringen, da kan du lett bli avslørt.

Send oss gjerne en mail dersom du har tips på gode skjønnhetsprodukter du mener vi bør teste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag