Her er «Ungkarens» damer

HELDIG?: Stig er heldig, uten tvil, men han synes ikke utstemningene er så mye stas.

HELDIG?: Stig er heldig, uten tvil, men han synes ikke utstemningene er så mye stas. Foto: (TVNorge)

15 kvinner skal kjempe om ungkarens gunst.

31.03.08 14:39

(SIDE2): Stig Kjos (31) visste ikke at TVNorge hadde en liten vri på vårens kommende realityserie, «Ungkaren, 20 vs. 40». Tvisten er at en gruppe kvinner fra 35 pluss skal kjempe om hans gunst mot kvinner i 20-årene.

Se bildeserie av alle kvinnene nederst i saken!

Les også: Alderssjokk i «Ungkaren»

Alder ingen hindring
Serien er basert på den amerikanske realityserien «Age of Love», der mantraet er at kjærlighet ikke kjenner noen alder. Hvis en mann får velge mellom unge kvinner eller modne kvinner i sin beste alder - hvem ville han da valgt?

Les mer her: Han er den nye Ungkaren

Vel, det er det store spørsmålet når Stig Kjos skal i ilden med 15 kvinner i Sør-Afrika.

41-årige Bianca Schmidt synes det var en utfordring å konkurrere mot yngre kvinner, men mener allikevel at modenheten til en kvinne på 40 pluss kan være et, ja, pluss.

- Det er klart at det å skulle konkurrere med snertne, veldreide damer uten en rynke eller et alderstegn på kroppen er en utfordring. Men for meg handler dette om kjemi, enten så stemmer det mellom oss eller så stemmer det ikke, sier psykoterapeuten Bianca.

- Jeg har nå helt klart en større trygghet i å være meg selv enn jeg hadde for 20 år siden. Nå vil jeg ikke påta meg en rolle som en eventuell partner ønsker at jeg skal ha, fortsetter hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk ut forsiden nå!

Catfight?
I den amerikanske versjonen av programmet kalles de yngre kvinnene «Kittens», mens de eldre kalles «Cougars». Så det forventes nok litt krangling kvinnene i mellom.

Emma Andrea Raanæs (21) mener kvinnene i hennes aldersgruppe har større mulighet for å etablere et liv sammen med den single 31-åringen fordi de yngre kvinnene ikke har så mye bagasje som de eldre.

- Vi 20-åringene er ikke så satt i faste rutiner ennå og har større mulighet til å forme et liv sammen med ungkaren. Og så har jo ikke vi fått store porer og rynker ennå da, sier produksjonsmedarbeideren Emma.

Se bildeserie av alle kvinnene nederst i saken!

Den første episoden av «Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge mandag 5. april kl. 21.30.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag