RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Vålerengas nummer 18

Sist oppdatert:
Overtar draktnummeret til Rune Lange.

Juen Fuenmayor signerte i forrige uke en 1,5 årskontrakt med Vålerenga Fotball. Venstrebacken, som også kan spille midtstopper, kom fra Zulia FC i hjemlandet Venezuela.

Fuenmayor er enda ikke spilleklar for Vålerenga, da klubben fortsatt venter på arbeids- og oppholdstillatelsen fra UDI. Den må på plass før NFF kan godkjenne overgangen. Vålerenga håper dette er på plass før helgen slik at Fuenmayor kan være aktuell for spill mot Aalesund, men det er for tidlig å si noe konkret om dette.

Les mer om overgangen her: Signerte landslagsspiller

I Vålerenga har han blitt tildelt draktnummer 18, og overtar dermed Rune Langes draktnummer. Lange ble enig med Vålerenga om en gjensidig oppsigelse av kontrakten tidligere i vinter, og spiller nå for engelske Hartlepool.

Landslagsoppdrag

Fuenmayor er også tatt ut i landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Argentina og Colombia i slutten av mars. Venezuela spiller borte mot Argentina i Buenos Aires 29.mars og på hjemmebane mot Colombia to dager senere.

Klikk her for Juan Fuenmayors spillerprofil: 18. Juan Fuenmayor

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere