RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Vålerengas reklamefilm

Sist oppdatert:
Vålerenga vil gjøre Oslo-folk stolte av klubben og drakta.

Se Vålerengas reklamefilm her

I dag har Vålerengas nye reklamefilm premiere på TvNorge.

- Vi vil være med på å skape en identitet. Folk skal være stolte av klubben og drakta. Vålerenga er et av Norges beste fotballag, men også mye mer. Vi vil bygge en identitet rundt Vålerengas stolte historie. Oslo har mange innflyttere, vi vil vise dem klubbens røtter, verdier og store samfunnsengasjement, sier kommersiell direktør i Vålerenga Fotball, Søren Eriksen, til vif-fotball.no.

- Ingen norske klubber har gjort dette før. Vi har et ønske om å fornye og forbedre oss, da må vi være modige og tørre å tenke annerledes. Det er ikke sikkert alt vi gjør er riktig, men man kommer ingen vei om man ikke tør å prøve noe nytt. Vi har lagt en treårsplan for å styrke merkevaren Vålerenga. Vi skal skape intern og ekstern stolthet. Det vil ta tid, men jeg er sikker på at dette på sikt er veldig lurt av oss.

Diskutér fimen her

Målet er at Oslo-folk skal føle stolthet når de ser Vålerenga-drakta.

- I filmen trekker vi frem dem som gjør Oslo til et bedre sted å bo. Gode fotballprestasjoner gleder mange, men vi har også samfunnsnyttige prosjekter som Vålerenga mot Rasisme og Jobbsjansen som vi ønsker å vise frem. For å trekke folk på kampene er det viktigste å spille bra fotball, men det er flere faktorer som spiller inn. I år spiller vi strålende fotball og kjemper i toppen, men vi har fortsatt plass til flere folk på stadion. Vi håper at vi kan legge et grunnlag nå som får folk til å oppleve lidenskapen og engasjementet som Vålerenga-supporter i fremtiden.

- Filmen vil bli vist på TvNorge, Fem og på kino. I tillegg håper vi å få den vist på fotballkanalen Tv2.

Reklamefilmen vises på tv for første gang i kveld.

Se Vålerengas reklamefilm her

Diskutér fimen her

Kjøp billetter til Vålerenga - Brann her

Kjøp billetter til Vålerenga - Brann her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere